relax and tone?

•  
    • 1552 mesaje
    28 Feb 2010, 18:34
    0 0
    ce parere aveti de acest aparat?
    http://www.top-shop.ro/?tn=productview_v2&cid=182128&pid=86494&csu=generalsub&cix=24286&med=osm&orig=NA&vir=no&srcint=ro_gen_generalsub_osm_sa_v1&refint=NA_osm
  •  
    • 1 mesaje
    5 Sep 2011, 19:18
    0 0
    eu mi-am cumparat relax and tone de pe un alt site cu 70 lei parca... nu e cine stie ce... mai bine sport
  •  
    • 7 mesaje
    5 Sep 2011, 22:39
    0 0
    Sigur ca trebuie sport, dar rolul aparatului e sa te scape de celulita, si poate, folosit regulat, te scapa de 2-3 cm in circumferinta, dar nu inlocuieste sportul. Mi'am luat si eu unul acum o luna si il folosesc cu multa crema Cellulight, in fiecare zi. Tooooot masez pana intra crema, de ajung sa masez si cate o ora. E destul de greu de manevrat de maner, mai ales la viteza mare, dar m-am obisnuit. Logica a fost cam asa: vreau sa scap de celulita, masaj... nu am gasit nimic sub 200 ron pe luna (doar 3 zile pe sapt.), cu crema mea, deci alti bani, asa ca mai bine ma masez singura o ora in fiecare zi, cu aparat sau fara (uneori ma dor mainile de la tinut aparatul- mai ales pe fese e greu), raman cu banii si in plus, la masaj evita zona interna a coapselor, in partea de sus, ca sa nu atinga... si nu maseaza destul fesele, ori aceste locuri sunt preferatele celulitei, asa ca eu zic ca e bun aparatul, dar necesita perseverenta, ca intregul proces de slabire de fapt. Eu tin foarte mult la ideea de masaj mai ales in timpul unei diete, fiindca am cunoscut la o sala o fata care a slabit cu dieta cam 25-30 kg, dar fara pic de masaj. Rezultatul... dezastruos: desi avea pana in 25 de ani, pielea nu s-a strans odata cu reducerea stratului adipos si a ramas... atarnand... Asa ca masati fetelor! Cristina, sa nu dai 200 ron pe aparat cat e pe site'ul ala! Sunt mai ieftine pe okazii.ro, prin piata daca ai noroc sau chiar de la teleshopping daca il iei e mai ieftin. Spor la masat
  •  
    • 500 mesaje
    6 Sep 2011, 00:15
    0 0
    Este foarte bun,eu il am de 1 an ,ce este drept fac şi sala 1h/zi dar merita relaxul &tone ,trebuie facut in fiecare zi . Eu fac dimineta şi seara impreuna cu crema supliform 500 şi uleiul de la cellulight. Spor la lucru!
  •  
    • 3 mesaje
    18 Sep 2011, 16:07
    0 0
    eu fac cu aparatul acesta relax&tone in fiecare zi si imi da rezultate satisfacatoare.succes tuturor.