fetele a luat cnv Xenical?

•  
    • 36 mesaje
    21 Feb 2010, 10:38
    0 0
    Am luat acum vreo 2 ani Xenical dar in combinatie cu Reductil si am slabit in 5 luni km vreo 15 kg..bn nici nu ma abtineam ff tare..dar acum daca s-a interzis Reductil..o sa incep sa i-au iarasi Xenical..as vrea sa stiu daca ati slabit cu Xenical si cam cat..eu as vrea sa slabesc vreo 6 kg intr-o luna si cva.se poate??bn am si o bicicleta medicinala si o sa fac..si o sa incerc sa nu mai mananc dulciuri si paine.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Feb 2010, 11:08
    0 0
    Ca si Xenicalul, Reductilul se da pe reteta, nu a disparut. Combinatia este periculoasa pentru hipertensiune, diabet si inca vreo cateva...Ca sa nu mai vorbim ca este cam scumpa.
    Am luat eu Xenical si am slabit vreo 3 kg intr-o luna; efectul lui consta in aceea ca functioneaza ca un laxativ mai puternic (asa ca e bine sa stii exact unde-i locul acela in cladirea in care te afli si sa fii pregatita sa "dispari" urgent la chemarea naturii...) Eu zic ca e prea scump (peste 150 RON/luna) si mai bine incerci cu ceaiuri laxative sau chiar ceva medicamente (spre exemplu, dulcolax). Mie, cel mai tare imi foloseste Super Slim-ul, cu aerobic si Pillates (adevarat, eu trebuie sa scap de vreo 25kg). Atentie, insa, nu toata lumea il suporta bine....