hai sa optam pt o alimentatie sanatoasa!
-
0 0fetelor,lansez o intrebare.....
cate fructe si legume mancati zilnic?...v-ati mai dori sa slabiti sau va simtiti bine in pielea voastra? -
un fruct la cateva zile, asta insemnand o banana sau o mandarina iar legume doar gatite, niciodata proaspete
de ce?
pentru ca fructele ingrasa foarte mult, de la mihaela bilic stiu asta, si o cred pentru ca ea chiar a dat rezultate pe siluetele multor vedete. Legumele care se gasesc pe piata la noi, sunt crescute cu multe chimicale, nu au nimic natural, sunt doar niste chestii decorative cu arome specifice. Evident sunt si exceptii: ceapa, cartofiii, morcovii...dar cine mananca asa ceva in stare cruda?? mai rar...
asadar, eu consider ca fructele si legumele nu sunt deloc sanatoase -
gresesti. sunt fructe care au continut scazut in zahar: gref, kiwi, lamaie, mere.
de unde iti iei aportul de antioxidanti de care organismul are atata nevoie?
mai multe chimicale sunt in celelalte produse de pe piata decat in fructe:mezeluri, branza topita, patiserii, dulciuri, chiar si paine.
eu te sfatuies sa te mai gandesti. si eu am citit cartea Mihaelei dar acolo nu scrie nicaieri ca fructele nu sunt sanatoase. mai citeste odat a capitolul dedicat fructelor.