hai sa optam pt o alimentatie sanatoasa!

•  
    • 39 mesaje
    17 Feb 2010, 17:36
    0 0
    fetelor,lansez o intrebare.....
    cate fructe si legume mancati zilnic?...v-ati mai dori sa slabiti sau va simtiti bine in pielea voastra?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    17 Feb 2010, 21:56
    0 0
    eu mananc cel putin 6 fructe pe zi. variate. preponderent kiwi, gref, un sfert de ananas, mere jonathan ( cele de la tarani din piata). inainte de pranz portocale sau struguri.
    legume la fiecare masa de pranz. sfecla rosie zilnic.
  •  
    • 6008 mesaje
    17 Feb 2010, 23:50
    0 0
    si eu mananc fructe la greu .. in jur de 5-7 zilnic, insa cu legumele nu ma impac prea bine ..
  •  
    • 685 mesaje
    18 Feb 2010, 22:31
    0 0
    un fruct la cateva zile, asta insemnand o banana sau o mandarina iar legume doar gatite, niciodata proaspete
    de ce?
    pentru ca fructele ingrasa foarte mult, de la mihaela bilic stiu asta, si o cred pentru ca ea chiar a dat rezultate pe siluetele multor vedete. Legumele care se gasesc pe piata la noi, sunt crescute cu multe chimicale, nu au nimic natural, sunt doar niste chestii decorative cu arome specifice. Evident sunt si exceptii: ceapa, cartofiii, morcovii...dar cine mananca asa ceva in stare cruda?? mai rar...
    asadar, eu consider ca fructele si legumele nu sunt deloc sanatoase
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    19 Feb 2010, 08:09
    0 0
    gresesti. sunt fructe care au continut scazut in zahar: gref, kiwi, lamaie, mere.
    de unde iti iei aportul de antioxidanti de care organismul are atata nevoie?
    mai multe chimicale sunt in celelalte produse de pe piata decat in fructe:mezeluri, branza topita, patiserii, dulciuri, chiar si paine.
    eu te sfatuies sa te mai gandesti. si eu am citit cartea Mihaelei dar acolo nu scrie nicaieri ca fructele nu sunt sanatoase. mai citeste odat a capitolul dedicat fructelor.
  •  
    • 372 mesaje
    19 Feb 2010, 09:57
    0 0
    eu beau zilnic zeama a 2-3-4- lamai, cu apa, si suc de portocale , minole, 2-3-4 bucati, fara apa. vitamina c face minuni! legume nu mananc zilnic, cateodata fac la tigaie, si imi plac duminica din supa de carne. atat.
  •  
    • 30 mesaje
    28 Sep 2011, 13:30
    0 0
    club sportiv de tea-bo organizeaza cursuri pentru incepatori si avansati.vrei sa ai un corp armonios fara " medicamente minue"? hai alaturi de noi pentru a face sport,doar asa o sa ai rezultate.muzica,sport si o gasca noua de prieteni.te asteptam alaturi de noi. www.club-taebo.ro