ce as putea manca?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
13 Feb 2010, 11:220 0de trei zile am inceput un fel de "regim" prima zi am mncat fructe a doua zi legume si ieri 3 cartofi copti ,,...dar nu stiu ce as mai putea manca zi ca , carnea nu-mi prea place ...mentionez ca pe langa asta fac si mult sport ... va multumesc
-
14 Feb 2010, 20:10ai mancat doar 3 cartofi copti intr-o sg zi??? sa vezi ce o sa se intample dupa. o sa faci niste vergeturi si niste santuri naso-geniene de toata frumusetea de la aceasta infometare. si o sa iti distrugi si stomacul. dar presupun ca tu stii mai bine. succes.
-
15 Feb 2010, 07:52multe salate, fructe, ...carne slaba.....sunt o gramada de combinatii si nici nu trebuie sa te infometezi.
-
15 Feb 2010, 13:25Daca nu ai carne in regim trebuie inlocuita cu ceva, iti sugerez: ciuperci, fasole boabe, naut, mazare, soia si nu uita de uleiuri, pt ten si piele, o lingurita la salata sau alune si nuca cit cuprinde podul palmei.
-
15 Feb 2010, 16:19poti sa mananci intr-o zi doar lactate de ex sau alte idei ar mai fi nuci, alune, stafide, curmale, smochine cu iaurt cu cereale, cereale integrale.... vezi si tu ce iti place din lista
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness