ce as putea manca?

•  
    • 14 mesaje
    13 Feb 2010, 11:22
    0 0
    de trei zile am inceput un fel de "regim" prima zi am mncat fructe a doua zi legume si ieri 3 cartofi copti ,,...dar nu stiu ce as mai putea manca zi ca , carnea nu-mi prea place ...mentionez ca pe langa asta fac si mult sport ... va multumesc
  •  
    • 417 mesaje
    14 Feb 2010, 20:10
    0 0
    ai mancat doar 3 cartofi copti intr-o sg zi??? sa vezi ce o sa se intample dupa. o sa faci niste vergeturi si niste santuri naso-geniene de toata frumusetea de la aceasta infometare. si o sa iti distrugi si stomacul. dar presupun ca tu stii mai bine. succes.
  •  
    • 260 mesaje
    15 Feb 2010, 07:52
    0 0
    multe salate, fructe, ...carne slaba.....sunt o gramada de combinatii si nici nu trebuie sa te infometezi.
  •  
    • 2487 mesaje
    15 Feb 2010, 13:25
    0 0
    Daca nu ai carne in regim trebuie inlocuita cu ceva, iti sugerez: ciuperci, fasole boabe, naut, mazare, soia si nu uita de uleiuri, pt ten si piele, o lingurita la salata sau alune si nuca cit cuprinde podul palmei.
  •  
    • 8 mesaje
    15 Feb 2010, 16:19
    0 0
    poti sa mananci intr-o zi doar lactate de ex sau alte idei ar mai fi nuci, alune, stafide, curmale, smochine cu iaurt cu cereale, cereale integrale.... vezi si tu ce iti place din lista