Problema :(
-
0 0De la inceputul anului merg la sala de 4 ori pe saptamana, vad ca incep sa-mi tonific corpul si -2kg (abia), simt la haine dar nu si la kg.
Nu mananc seara, 2 ore de sport pe zi
si surpriza, azi am ametit cand am vazut ca aproape nu am nici o schimbare 
Sunt dezamagita dar nu renunt
O fi din cauza formarii muschilor?
Astept pareri. -
Va pup mult si va multumesc.
Nu tin dieta, dimineata mananc un iaurt sau cereale. Mananc sanatos.
La amiaza mananc light dar binisor, nu ma satur dar nici nu ma infometez.
Marti am fost la o receptie si am mancat ca nu am avut incotro si am baut vin alb
Sa zic ca e din cauza asta? Apoi am fost la sala, am baut 1.5 apa...
Simt f mult la haine, si ma simt bine fizic dar chestia e ca nu vad la cantar
Dar nici nu ma gandesc sa renunt ca ma simt foarte bine. Trebuie! -
Well, ce sa zic, si eu am aceeasi problema, sportul nu ma slabeste, si nici nu este prea clar daca sunt muschi sau nu,asta doar ca stiu eu ca sunt. Am facut sport o groaza si diverse tipuri, cu si fara antrenor, pana m am plictisit.
Am slabit cu un program nutritional de la Herbalife, daca vrei pot sa ti l recomand. si in continuare ma mentin cu el. Sunt chiar foarte multumita de ce am realizat, plus tonusul muscular si stamina de care ma bucur.
pupicei si spor la treaba ! -
Eu nu inteleg ce o bateti pe fata la cap ca nu face bine. Chiar ea spune ca simte pe haine ca a slabit, ceea ce inseamna ca a dat grasime jos.
Motivul pentru care simti pe haine si nu la cantar e ca ai dat jos grasime si ai pus muschi, iar muschii la acceasi greutate au volum mai mic.Nu te mai ghida dupa cantar ca nu are sens, uita-te la haine si eventual la centimetru si in oglinda. Asta trebuie sa iti fie reperul, nu cantarul. Atata timp cat iti place ce vezi in oglinda restul nu conteaza.