Problema :(

•  
    • 1088 mesaje
    28 Ian 2010, 10:11
    0 0
    De la inceputul anului merg la sala de 4 ori pe saptamana, vad ca incep sa-mi tonific corpul si -2kg (abia), simt la haine dar nu si la kg.
    Nu mananc seara, 2 ore de sport pe zi si surpriza, azi am ametit cand am vazut ca aproape nu am nici o schimbare
    Sunt dezamagita dar nu renunt
    O fi din cauza formarii muschilor?
    Astept pareri.
  •  
    • 38 mesaje
    28 Ian 2010, 11:43
    0 0
    Eu cred cu siguranta ca este si din cauza muschilor. In plus depinde si ce mananci cred, incearca sa renunti la dulciuri si grasimi saturate pe cat posibil. Tu acum ce dieta urmezi?
  •  
    • 94 mesaje
    28 Ian 2010, 12:08
    0 0
    Da ai dreptate cu muschiisi eu am patit acelasi lucru si am aproape 2 ani de cand merg la sala...cam de 3-4 ori pe saptamana dar nimic nu se compara cu un corp bine lucrat!Nu te lasa mergi in continuare!
  •  
    • 10 mesaje
    28 Ian 2010, 12:22
    0 0
    Si eu cred ca nu trebuie sa te lasi. Nu mergi inca de mult timp, momentan probabil grasimea s-a transformat in masa musculara si de asta nu ai slabit nici ca numere la haine si nici ca numar de kilograme. Eu zic sa nu renunti
  •  
    • 1088 mesaje
    28 Ian 2010, 13:21
    0 0
    Va pup mult si va multumesc.
    Nu tin dieta, dimineata mananc un iaurt sau cereale. Mananc sanatos.
    La amiaza mananc light dar binisor, nu ma satur dar nici nu ma infometez.
    Marti am fost la o receptie si am mancat ca nu am avut incotro si am baut vin alb Sa zic ca e din cauza asta? Apoi am fost la sala, am baut 1.5 apa...
    Simt f mult la haine, si ma simt bine fizic dar chestia e ca nu vad la cantar
    Dar nici nu ma gandesc sa renunt ca ma simt foarte bine. Trebuie!
  •  
    • 2487 mesaje
    28 Ian 2010, 14:07
    0 0
    Ai un pic de rabdare, de la inceputul anului, nu sunt decit 4 sapatamini, intii vei elimina apa, apoi se tonifica corpul si creste masa musculara si numai dupa vei scade incet in greutate, procesul a inceput, dovada o ai in cm, succes.
  •  
    • 1088 mesaje
    28 Ian 2010, 15:07
    1 0
    Ca oricare, doresc sa slabesc repejor
    Cred ca ma cam grabesc.
  •  
    • 1 mesaje
    29 Ian 2010, 13:55
    0 0
    Well, ce sa zic, si eu am aceeasi problema, sportul nu ma slabeste, si nici nu este prea clar daca sunt muschi sau nu,asta doar ca stiu eu ca sunt. Am facut sport o groaza si diverse tipuri, cu si fara antrenor, pana m am plictisit.

Am slabit cu un program nutritional de la Herbalife, daca vrei pot sa ti l recomand. si in continuare ma mentin cu el. Sunt chiar foarte multumita de ce am realizat, plus tonusul muscular si stamina de care ma bucur.
    pupicei si spor la treaba !
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    29 Ian 2010, 14:24
    0 0
    ma cam indoiesc ca programul de la herbalife ti-a imbunatatit si tonusul muscular. pt tonus nu e alta solutie decat sportul.
    problema ta nu a fost ca nu e eficient sportul, ci ca nu stii ce sa mananci cand faci sport. daca nu mananci ce trebuie nu se vad rezultatele dorite.
  •  
    • 689 mesaje
    29 Ian 2010, 15:00
    0 0
    Eu nu inteleg ce o bateti pe fata la cap ca nu face bine. Chiar ea spune ca simte pe haine ca a slabit, ceea ce inseamna ca a dat grasime jos.
    Motivul pentru care simti pe haine si nu la cantar e ca ai dat jos grasime si ai pus muschi, iar muschii la acceasi greutate au volum mai mic.Nu te mai ghida dupa cantar ca nu are sens, uita-te la haine si eventual la centimetru si in oglinda. Asta trebuie sa iti fie reperul, nu cantarul. Atata timp cat iti place ce vezi in oglinda restul nu conteaza.
  •  
    • 2791 mesaje
    30 Ian 2010, 11:41
    0 0
    HERBALIFE? SA FIM SERIOSI!
    Prietena mea a slabit cu herbalife, la genul ca bea apa in nestire, se simte umflata, avea ameteli, stari de iritabilitate, a slabit vreo 8 kg IAR ACUM a pus triplu inapoi, in decurs de jumatate de an
    OARE SE MERITA?
  •  
    • 1352 mesaje
    31 Ian 2010, 10:32
    0 0
    M-a amuzat f tare postul tau...
    Pai daca se simte la haine,nu asta conteaza cel mai mult?
    Muschii cantaresc mai mult decat grasimea,de aceea ai acelasi nr de kg.
    Nu te mai cantari...Masoara-te cu un cm de croitorie!
  •  
    • 1088 mesaje
    31 Ian 2010, 17:40
    0 0
    da, azi am facut efort peste masura si ma simt surmenata fizic, 2 ore de antrenament la modul intens.
    maine este momentul cantarului, voi vedea.
    orice ar fi nu cedez.
  •  
    • 1352 mesaje
    31 Ian 2010, 19:49
    0 0
    Ti-am zis,centimetrul e mai bun.
    SAu daca se poate,un cantar care masoara procentul de grasime si muschi.
  •  
    • 1088 mesaje
    1 Feb 2010, 09:42
    0 0
    -1 kg
    tot e bine
  •  
    • 2487 mesaje
    1 Feb 2010, 10:56
    0 0
    Felicitari este super bine, incet e mai bine si tine si mai mult.
    Ai grija ca dupa o perioada organismul va face pauza si acul cintarului nu se va mai clinti, e normal, se stabilizeaza noua greutate, apoi vei da jos din nou.
  •  
    • 1088 mesaje
    1 Feb 2010, 12:25
    0 0
    cat timp?
    glumesc