diete

•  
    • 26 mesaje
    16 Ian 2010, 18:53
    0 0
    as vrea sa stiu o dieta usor de tinut sau dieta cu care ati slabit cel mai mult
  •  
    • 304 mesaje
    17 Ian 2010, 00:21
    0 0
    Mai fata, la ce naiba mai deschizi topicul asta cand sunt SUTE de topicuri cu acelasi subiect ???
    Numai asa ca sa mai citim noi inca o intrebare gen "Vreau o dieta sa slabesc 10 kg in 2 zile mancand tot frigiderul+camara daca se poate "
  •  
    • 8 mesaje
    18 Ian 2010, 18:16
    0 0
    suna amuzant, dar sa stii ca se poate. exista un produs natural XL-S, tocmai ce a fost adus si la noi in tara. si daca iei vreo doua pastile inainte de masa aia copioasa cu frigiderul si camara, nu te ingrasi deloc, ba din contra slabesti, deoarece absoarbe grasimea.
  •  
    • 1044 mesaje
    18 Ian 2010, 18:18
    0 0
    Da..slabesti la buzunar...

Bai, terminati cu reclama asta!!!
    Voi chiar aveti impresia ca utilizatoarele de aici sunt chiar asa reduse mintal??
  •  
    • 38 mesaje
    19 Ian 2010, 15:37
    0 0
    Eu una cred ca cel mai mult slabesti mentinand niste principii de viata sanatoase:
    - minim 30 minute zilnic de miscare de minim 5 ori pe saptamana;
    - evitarea pe cat posibil a vietii sedentare;
    - a consuma mai multe calorii decat mancam;
    - somn si relaxare in dozele zilnic recomandate;
    - a nu manca cu 3 ore inainte de culcare;
    - a manca fructe, legume pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine;
    - a evita grasimile saturate si a manca in proportiile recomandate de 15% proteine, 30% acizi grasi NEsaturati si 55% carbohidrati.

ECHILIBRU ECHILIBRU ECHILIBRU si vom fi toate slabe si frumoase si, cel mai important, sanatoase. Eu una cel putin consider asta un ideal
  •  
    • 51 mesaje
    19 Ian 2010, 15:52
    0 0
    cauta mai multe informatii despre montignac;
    daca imi dai o adresa de mail, iti trimit cartea lui , "Ma hranesc, deci slabesc"
    daca n-ai chef/ timp sa citesti cateva zeci de pagini, poti sa dai un search pe net si gasesti o groaza de articole despre dieta lui montognac
  •  
    • 8 mesaje
    20 Ian 2010, 18:17
    0 0
    uite de exemplu poti sa citesti si cartea ce bem ce mancam - revolution v3, eventual dai un search pe google si gasesti
  •  
    • 6 mesaje
    7 Dec 2010, 10:47
    0 0
    Poate ca ati auzit de noul dispozitiv medical care a patruns pe piata romaneasca si care trateaza supraponderabilitatea/excesul de kilograme. Se numeste OBESIMED si este distribuit exclusiv de Fiterman Pharma in Farmaciile Dona.
    Are studii clinice care-i demonstreaza eficacitatea (de altfel, se poate administra si copiilor incepand cu varsta de 10 ani), este natural (fibre vegetale OMTEC 19) si are rol in sustinerea unui regim de viata sanatos.

Mai mult decat atat, mecanismul de actiune este diferit de cel al altor pastile de slabit: fibra naturala OMTEC 19 absoarbe mari cantitati de apa, formeaza in stomac un gel vascos, conferind astfel senzatia de satietate.

Convingeti-va singure. 30 tari europene urmeaza deja tratamentul cu OBESIMED.
  •  
    • 260 mesaje
    21 Iul 2013, 22:53
    0 0
    A aparut la un moment dat o carte de la Jurnalul Nationala "esti ceea ce mananci". Foarte interesante multe pagini pe acolo , cat despre legumele preparate putine se gasesc pe piata noastra , sau evident sunt prea scumpe.Cam greu sa te ti de o dieta daca nici nu ai cu ce sa o creezi 
  •  
    • 260 mesaje
    21 Iul 2013, 23:09
    0 0
    bianca_h said:suna amuzant, dar sa stii ca se poate. exista un produs natural XL-S, tocmai ce a fost adus si la noi in tara. si daca iei vreo doua pastile inainte de masa aia copioasa cu frigiderul si camara, nu te ingrasi deloc, ba din contra slabesti, deoarece absoarbe grasimea.

esti mult prea evidenta!! aici lumea chiar are nevoie un sfat , parerei legate despre diferite modalitati de slabire nu reclame aiurea