slabire si mentinere

•  
    • 2791 mesaje
    15 Ian 2010, 22:40
    0 0
    Intrebare
    Ce mai mancati sanatos ?
    Eu nu mananc seara, merg la sala 3-4 ori pe saptamana, cum am timp, Eu nu tin nici o dieta, mananc putin din toate iar cu dulciurile nu le am.
    Imi place sa fac sport, incerc macar 6 ore pe saptamana; ma eliberez si de stress si simt ca e f sanatos
    Mai ales cand fac sport, nu ma tenteaza nimic dulce.
    Voi cum va mentineti?
  •  
    • 1044 mesaje
    16 Ian 2010, 09:20
    0 0
    eu tocmai fac chiftelute dietetice, am gasit ideea de pe culinar.
    si anume: 1 kg carne tocata de pui, 2 leg marat, 1 dovlecel, 3oua(merg si 2), 1 ceapa, usturoi.
    formez chiftelute si le coc pe hartie de copt, la cuptor.
    In rest..mi-am umplut frigiderul cu iaurt light si fructe, poate prestez si un peste.
    Merge greu insa cu sportul la mine, in per asta.Abia astept sa mai dea caldura, sa ies in parc cu rolele.
  •  
    • 2791 mesaje
    16 Ian 2010, 09:55
    0 0
    e destul de bogat in calorii ...
  •  
    • 1044 mesaje
    16 Ian 2010, 14:04
    0 0
    Ce sa fie destul de bogat in calorii?
    Nu prea mai ma uit la calorii, in momentul de fata.Ma uit sa fie sanatos, sa folosesc legumele cat mai des, sa mananc echilibrat.Din toate insa cu masura.
  •  
    • 2791 mesaje
    17 Ian 2010, 17:37
    0 0
  •  
    • 5 mesaje
    17 Ian 2010, 19:10
    0 0
    Buna eu am incercat asta : http://affiliate.adtrtracker.com/rd/r.php?sid=607&pub=500932&c1=&c2=&c3=

La inceput am fost sceptica, dar eram dispusa sa incerc orice. Sincer chiar a mers. Am slabit 14 kg in cateva saptamani. Poate nu merge pt toata lumea dar daca puteti incerca. Mostra e si gratis..ma rog 4$. La mine a ajuns in cateva zile dupa comanda. Hope this helps! Bafta multa!
  •  
    • 94 mesaje
    18 Ian 2010, 14:03
    0 0
    ce e astaam intrat dar nu e nimik fii mai explicita te rog!
  •  
    • 5 mesaje
    18 Ian 2010, 14:26
    0 0
    Ar trebui sa te directioneze catre pagina lor.
    http://affiliate.adtrtracker.com/rd/r.php?sid=607&pub=500932&c1=&c2=&c3=

Incearca acum. De pe calculatorul meu merge. Sa-mi zici daca ti-a mers sau nu.
  •  
    • 2487 mesaje
    18 Ian 2010, 17:10
    0 0
    Ai incercat si salate?
    Poti face:
    -salata verde cu castravete, ceapa verde ,ton in suc propriu, porumb ,ulei de masline ,otet de mere si o felie de paine prajita
    -salata de rosii cu castravete,ceapa, brinza si sunca slaba ,
    - paste cu sos de rosii si o conserva de ton,
    -salata de fasole verde ,rosii taiate cubulete, ceapa verde ,o bucatica de carne de pui la gratar, un pic de ulei si condimente.
    De multe ori foloseam ce legume erau pe piata le sotam si cautam un sos care sa mearga la ele, iaurt cu marar si patrunjel, suc de rosii scazut si condimentat , mai puneam bucatele de carne de la gratar pui/curcan/miel/vita .
    De ex: conopida cu brocoli, fasii de morcov taiat cu aparatul de curatat cartofi,porumb servit cu peste sau pui la gratar; conopida fiarta cu iaurt cu marar si branza sfaramata, salata de rosii/dovlecel/vinete coapte pe gratar si amestecate cu sos de usturoi si ardei iute.
  •  
    • 38 mesaje
    18 Ian 2010, 17:24
    0 0
    Am descoperit in Belgia unde locuiesc de cativa ani niste pastile de slabit naturale. Se numesc XL-S, nu stiu daca exista si in Romania. Si partea buna este ca, fara reactii adverse, am reusit sa slabesc 6 kg in 2 luni de zile, doar prin simplul efort de a mi le cumpara si a le inghiti inainte de masa (inainte de cele mai copioase 2 mese ale zilei).

Mentionez ca nu cred in medicamente in general, deci nici acestea nu consider ca sunt medicamente, sunt niste preparate naturale.

Dupa cele 2 luni in care le-am folosit am renuntat la ele, pe motiv ca nu imi place, dupa cum spuneam mai sus, sa iau medicamente. Si am continuat cu o dieta sanatoasa - fructe, legume, peste si lactate degresate - si cu sport. SI ma simt absolut perfect.

Nu cred evelor ca ne poate iesi ideea de a slabi fara disciplina. Totusi e bun un adjuvant din cand in cand. Sau cel putin pentru mine a fost. Nu de alta dar cel mai greu este sa slabesti cele cateva kilorgrame - in cazul meu vreo 5-6 ar fi fost de ajuns pentru un boost - asa incat sa te simti bine si sa iti creasca moralul si sa te poti tine mai departe de cure si sporturi.

Nu stiu daca a aparut XL-S in Romania, dar ma gandesc ca puteti intreba si voi in farmacii sau vreun nutritionist. Daca nu au aparut, nu va faceti griji caci vor aparea sigur suficient de repede.
  •  
    • 8 mesaje
    18 Ian 2010, 18:02
    0 0
    ei bine, a aparut si la noi in romania XL-S, am vazut eu in farmacie.
    chiar sunt curioasa care e treaba, pentru ca imi suna bine ce a povestit roxana
  •  
    • 1044 mesaje
    18 Ian 2010, 18:19
    0 0
    Eu ma intreb de ce a trebuit sa-ti faci alt nick pentru a sustine rahatul ala de pastila..
    Sau ai dubla personalitate?
  •  
    • 38 mesaje
    19 Ian 2010, 15:29
    0 0
    @Bianca: Eu una iti pot spune ca le-am testat pe pielea mea. Cred insa ca este foarte ok sa te consulti cu un farmacist cel putin, daca nu medic nutriotionist, inainte de a le folosi. Nu de alta dar ma gandesc ca nu este musai ca sunt potrivite pentru orice fel de organism.

Si acum fie vorba intre noi mi se pare in primul rand foarte important sa tii o dieta sanatoasa. Iti dai seama ca si cu si fara pastile daca mananci numai de la Mac bine nu are cum sa iti fie, chiar daca esti slaba moarta. Noi femeile suntem obsedate de silueta, dar pana la final cel mai si cel mai important este sa fii sanatos.

Eu una ma chinui sa fac sport 30 de minute de minim 5 ori pe saptamana. Mi-am luat si bicicleta medicinala acasa pentru cazul in care daca nu este ok in ziua respectiva vremea si nu am timp sa ma plimb, sa alerg sau sa merg la sala, si daca mi-e si lene sa fac exercitii, macar sa pedalez putin la TV
  •  
    • 1088 mesaje
    19 Ian 2010, 16:47
    0 0
    NIMIC nu este mai recomandabil decat sport+dieta+lichide.
    NICI o pastila minune nu te ajuta sa slabesti frumos.
  •  
    • 8 mesaje
    21 Ian 2010, 18:32
    0 0
    nu inteleg despre ce vorbesti... ma gandesc la aceste pastile sa vad care e treaba cu ele, daca ma hotarasc sa le iau sa stii ca o sa te tin la curent
  •  
    21 Ian 2010, 21:00
    0 0
    Primul lucru pe care trebuie sã il faci când ai devenit supraponderalã este sã ai o discuţie cu medicul de familie. Din pãcate, ei au atâţia bolnavi de consultat , incât mica ta problemã de greutate nu va primi, de cele mai multe ori, atenţia cuvenitã. Roagã-l totuşi sã iţi dea o trimitere la un medic endocrinolog. Trebuie sã te asiguri cã nu a apãrut vreo dereglare endocrinã in corpul tãu. In urma naşterii sau din alte cauze. Dacã analizele şi consultul vor arãta cã totul este normal , bucurã-te. Kilogramele tale in plus nu necesitã un tratament medical.

Necesitã altceva. Necesitã un lucru la care nu te-ai gândit vreodatã cã ar trebui sã-l faci. Un lucru pe care nu ţi l-a spus nici medicul, nici nutriţionistul, nici instructorul de la sala de fitness.

Ce anume ? Sã te concentrezi pe recompensã , şi nu pe drumul parcurs pentru a o obţine. Sã te concentrezi pe ceea ce vrei , şi nu pe ceea ce trebuie sã faci pentru a avea.

Atingerea formei fizice dorite , recâştigarea siluetei este uneori comparabilã cu escaladarea unui vârf de munte. Dacã iţi vei fixa atenţia asupra dificultãţilor nenumãrate pe care le vei intâlni, nu vei ajunge prea departe. Obstacolele te vor obosi şi te vor demoraliza. Pânã la urmã renunţi. Drumul e prea greu când te concentrezi numai pe el.
    Secretul este sã te concentrezi pe destinaţia finalã. Pe vârful muntelui. Sã te vezi ajuns acolo sus şi sã te bucuri cã ai reuşit. Dacã te concentrezi pe recompensã , te vei simţi motivatã, inspiratã , arzând de dorinţa de a o atinge. Drumul ţi se va pãrea firesc şi mai uşor de parcurs.
  •  
    • 2791 mesaje
    21 Ian 2010, 21:13
    0 1
    adevarat!!
    multumesc pt informatii.

la mine nu este vorba despre obezitate ci de mentinere.
  •  
    • 540 mesaje
    22 Ian 2010, 10:04
    0 0
    Stiinta_succesului, la mine a functionat exact... invers. Cat timp m-am concentrat pe obiectiv, ma frustram ca nu-l ating mai repede si abandonam.

Cand m-am concentrat pe ceea ce numesti tu "cale, obstacole etc." , mi-am propus doar sa mananc sanatos, sport etc., a inceput sa-mi placa asta si m-am trezit ca am slabit cat nici nu visasem.

Asa ca, vezi, nici aici nu exista retete universale....
  •  
    • 34 mesaje
    13 Mar 2010, 11:25
    0 0
    Buna,
    Va rog sa te uiti la site-ul meu, aici sunt lucruri foarte interesante:

http://tinyurl.com/yecshpz

Multumesc foarte mult!!!
  •  
    • 2791 mesaje
    13 Mar 2010, 15:48
    0 0
    Regulile nu functioneaza la toata lumea la fel. Ca si diferite diete, la unii dau rezultate bune la altii mai putin bune.
    Pot spune ca am grija de mine, sportul este pe primul loc, alimentatia, hm, mai gust dar cu bun simt
    Deci eu nu suport oamenii care baga in ei ca ne.simtitii, fast fooduri si diferite porcarii apoi se plang ca ei au incercat dar ametesc, sunt frustrati, nu au tarie si continua pe ideea "grasa si frumoasa"
    Nu am fost niciodata grasa fiindca am avut grija, de exemplu de sarbatori cand se consuma in exces puneam 2 kg iar apoi in urmatoare saptamana dupa le pierdeam.
    Sport, sport, sport! Asta e indemnul meu.
    Alerg mult si asta ma ajuta enorm.