Slabiti sanatos,puteti!!!

•  
    • 247 mesaje
    9 Ian 2010, 19:58
    0 0
    Evelor,m-am decis sa deschid un topic unde sa va indemn sa slabiti sanatos in urma unui raspuns pe care i l-am dat unei doamne,o meritati! Am vazut ca sunteti atat de puternice,de hotarate si sunteti inteligente,de ce sa atentati la sanatatea voastra cu diferite diete,pastine etc?
    O sa va spun cum am slabit:
    aliatii de incredere mi-au fost ambitia si dorinta de a ma schimba,de a fi slaba,de a putea sa pot si eu haine care nu le avantajeaza decat pe cele slabe...
    Am slabit cu alimentatie sanatoasa,FARA SA MA INFOMETEZ,iar lucrul asta este foarte important si faceam aproximativ 2 ore jumatate de sport...Pana la urma nu conteaza ce fel de sport faci,trebuie doar sa te asiguri ca sunt exercitii care intr-adevar ard caloriile eficient. Eu faceam Pilates si stepper. In plus cartea Mihaelei Bilic m-a ajutat enorm de mult,mi-a schimbat total parerea despre mancare si rezultatele au fost binevenite. Daca vei avea ocazia sa citesti cartea,o sa vezi ca Mihaela propune un meniu variat,ai voie sa mananci de ex la pranz 2 felii de pizza + o salata mare sau spaghetti (cam 3 linguri) cu sos tomat si parmezan.
    Daca insa nu reusesti sa pui mana pe carte,e simplu : FIERT SI LA GRATAR si bineinteles,in limita bunului simt.
    Eu de exemplu mancam dimineata un bol de cereale Fitness cu lapte (cu toate ca contin zahar,e bine sa incepi dimineata cu ceva ce iti face placere) , la PRANZ : carne la gratar(inafara de porc) cu un cartof mic copt si legume la gratar+o salata daca iti place sau peste la gratar cu legume,intre mese gustam cate un fruct sau o bucatica mica de ciocolata iar SEARA: o salata(care se altfel e si gustoasa) cu tot felul de legume,branza razalita,piept de pui la gratar taiat bucatele sau sunca slaba(dar putin).
    Nici painea nu am excluso dar am incercat sa mananc maxim 3 feliute pe zi.
    In rest,sportul si-a facut treaba,slabeam pe zi ce trece cu toate ca nu stiu de unde am avut forta necesara. Toata lumea a fost socata cat am slabit iar acum,slava Domnului,pot manca si "micile pacate" pentru ca metabolismul meu s-a reglat si nu mai pun,poate maxim 2-3 kg...bine,asta depinde si de corp.
    E o reteta in primul rand SANATOASA care a avut efecte minunate.
    Va urez sa fiti frumoase si sanatoase.
  •  
    • 1552 mesaje
    9 Ian 2010, 21:07
    0 0
    cat ai slabit si in cat timp?ce greutate ai acum si ce inaltime?
  •  
    • 247 mesaje
    9 Ian 2010, 21:43
    0 0
    Mai mult de 15 kg in aproximativ 3-4 luni. E un timp destul de scurt dar sportul a ajutat enorm de mult.
    Acum am 52 kg la 1.66, am mai pus vreo 3 kg pentru ca ajunsesem prea slaba pentru inaltimea mea.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    10 Ian 2010, 13:33
    0 0
    felicitari. succes in continuare. ai nevoie de ambitie ca sa te mentii.
    si mie mi se potriveste f bine stilul asta de a manca. dimineata mananc chiar si unt si gem. dar putin, normal.
    eu d ela aprox 73 de kg am ajuns acum la 49. dar in 2 ani. am mai luat 1-2 kg dar am scapat de ele rapid. acum nu mai am probleme. ma mentin cu sport si dieta echilibrata. de 3 ani am cam aceeasi greutate.
  •  
    • 247 mesaje
    10 Ian 2010, 16:38
    0 0
    kti felicitari. Orice e posibil.
    Trebuie sa facem din topicul asta un adevarat sprijin pentru cine vrea sa slabeasca sanatos!
  •  
    • 370 mesaje
    10 Ian 2010, 20:19
    0 0
    Buna seeara fetele!! va felicit pt vointza manifestata...suntetzi tari ...
    eu am nevoie de motivtzie...in ultimele 7-8 luni am luat cam 20 de kg ...si vreau inapoi acum .. ;D
    2 ore juma de sport ? acasa sau la sala ?? cum rezistai ??pupici
  •  
    • 247 mesaje
    11 Ian 2010, 23:38
    0 0
    Acasa pentru ca eram prea c omplexata sa merg la sala.
    Ma ajuta sa rezist gandul ca intr-o zi voi putea purta ce imi doresc,ca voi putea sa merg pe strada fara sa ma simt aiurea. Lucrul asta nu a fost deloc placut pentru mine insa depinde de fiecare om in parte cum isi accepta defectele.
    Nu trebuie neaparat sa va chinuiti sa faceti atata sport dintr-o data daca nu puteti. Sportul e important dar cu conditia sa tina macar 20 min, sa fie exercitii care topesc grasimea si sa fie facut zilnic (pentru ca daca faceti sport zilnic rata de ardere a grasimilor este mult mai mare) Lucrul asta il stiu din cartea Mihaelei Bilic.
    Va urez succes si sunt aici sa va sprijin si sa va raspund la orice intrebare.