daidaihua

•  
    • 13 mesaje
    3 Ian 2010, 18:25
    0 0
    a incercat cineva aceste pastile de slabit??mi'a zis o prietena ca sunt eficiente dar acum nu stiu,as vrea sa le incerc si eu...
    astept pareri...pup fetele
  •  
    • 2807 mesaje
    3 Ian 2010, 21:45
    0 0
    nu exista pastile de slabit eficiente, te minti singura...ca sa nu mai spun ca mai dai si bani pe iluzii, dar tu faci cum vrei
  •  
    • 119 mesaje
    4 Ian 2010, 22:22
    0 0
    Faaaa miscare si ai sa vezi ca e singura modalitate de slabire pe care te poti baza si nu iti distrugi organismul!

Hai 20 de flotari!
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Ian 2010, 22:34
    0 0
    miscarea e sanatoasa, dar baza normalizarii greutatii consta in reducerea portiilor de mancare.

despre pastilele chinezesti de slabit (in general) am auzit fel si fel de opinii negative.

in schimb, suplimentul de Crom Picolinat si-a dovedit in timp atat eficienta, cat si lipsa efectelor secundare negative.
  •  
    • 247 mesaje
    7 Ian 2010, 00:41
    0 0
    DUMNEZEULE! Nu mai apelati la pastile, miscati-va fundul ce naiba!
    Voi chiar va bateti joc de sanatatea voastra.
    P.S: Sunt oameni care si-ar dori sa fie macar pe jumatate sanatosi pe cat sunt unele domnite care iau pastile in speranta ca o sa slabeasca infulecand tot frigiderul. Pretuiti ce aveti,faceti miscare si mancati sanatos,cumpatat. Am verificat metoda,functioneaza, -15kg.Slaba in prezent si fara tendinte f mari de ingrasare.
  •  
    • 4 mesaje
    8 Ian 2010, 01:20
    0 0
    cum ai reusit sa slabesti atat?spune-mi si mie te rog secretul tau k sunt disperata si eu si soacramea!!!!te rog
  •  
    • 1352 mesaje
    8 Ian 2010, 08:42
    0 0
    Pai tocmai l-a spus : "faceti miscare si mancati sanatos,cumpatat"
  •  
    • 247 mesaje
    9 Ian 2010, 19:53
    0 0
    Kasandra,aliatii de incredere mi-au fost ambitia si dorinta de a ma schimba,de a fi slaba,de a putea sa pot si eu haine care nu le avantajeaza decat pe cele slabe...
    Am slabit cu alimentatie sanatoasa,FARA SA MA INFOMETEZ,iar lucrul asta este foarte important si faceam aproximativ 2 ore jumatate de sport...Pana la urma nu conteaza ce fel de sport faci,trebuie doar sa te asiguri ca sunt exercitii care intr-adevar ard caloriile eficient. Eu faceam Pilates si stepper. In plus cartea Mihaelei Bilic m-a ajutat enorm de mult,mi-a schimbat total parerea despre mancare si rezultatele au fost binevenite. Daca vei avea ocazia sa citesti cartea,o sa vezi ca Mihaela propune un meniu variat,ai voie sa mananci de ex la pranz 2 felii de pizza + o salata mare sau spaghetti (cam 3 linguri) cu sos tomat si parmezan.
    Daca insa nu reusesti sa pui mana pe carte,e simplu : FIERT SI LA GRATAR si bineinteles,in limita bunului simt.
    Eu de exemplu mancam dimineata un bol de cereale Fitness cu lapte (cu toate ca contin zahar,e bine sa incepi dimineata cu ceva ce iti face placere) , la PRANZ : carne la gratar(inafara de porc) cu un cartof mic copt si legume la gratar+o salata daca iti place sau peste la gratar cu legume,intre mese gustam cate un fruct sau o bucatica mica de ciocolata iar SEARA: o salata(care se altfel e si gustoasa) cu tot felul de legume,branza razalita,piept de pui la gratar taiat bucatele sau sunca slaba(dar putin).
    Nici painea nu am excluso dar am incercat sa mananc maxim 3 feliute pe zi.
    In rest,sportul si-a facut treaba,slabeam pe zi ce trece cu toate ca nu stiu de unde am avut forta necesara. Toata lumea a fost socata cat am slabit iar acum,slava Domnului,pot manca si "micile pacate" pentru ca metabolismul meu s-a reglat si nu mai pun,poate maxim 2-3 kg...bine,asta depinde si de corp.
    E o reteta in primul rand SANATOASA care a avut efecte minunate.
    Va urez sa fiti frumoase si sanatoase.