ceai detoxifiant si apa argiloasa

•  
    • 3 mesaje
    1 Ian 2010, 23:38
    0 0
    Am postat deja un subiect la 'sanatate', insa nu il mai gasesc. Intrebam care este cea mai recomandata/potrivita argila pentru detoxifiere/slabit? De asemenea, care ar fi cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere? Am folosit mai demult un ceai de la herbalife, este singurul care intr-adevar si-a facut treaba.
  •  
    • 6798 mesaje
    2 Ian 2010, 00:03
    0 0
    minaloo, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebari din pacate......nu am folosit niciodata argila pentru detoxifiere sau slabit, am folosit-o numai pentru masti de ten.
    dar te intreb de ce nu-ti iei acelasi ceai de la herbalife, daca spui ca e singurul care si-a facut treaba?
  •  
    • 2 mesaje
    4 Ian 2010, 09:17
    0 0
    Buna, fetelor! Si La multi ani! Eu am reusit sa slabesc si sa ma intretin cu ceaiul oolong, pe care din pacate nu l-am gasit in tara sau, daca l-am gasit, mi s-a parut un fake... u know what i mean.
    Insa m-a ajutat o prt de-a mea, care este stabilita in Italia.
    Ceaiul asta, desi are un gust neplacut , nu m-a balonat si nici nu mi-a creat dureri la burtica si am reusit sa slabesc cam 6/7 kg intr-o luna. Daca vreti, as putea sa o rog sa imi trimita cateva cutii in plus. Va pup.
  •  
    • 24 mesaje
    4 Ian 2010, 09:21
    0 0
    ma eu am auzit ca rezultate bune da un ceai numit zein sau ceva de genu dar cica e fff scump adica vreo 70 ron, cam mult pt un ceai
  •  
    • 2 mesaje
    4 Ian 2010, 12:08
    0 0
    da, cam asa costa si asta. dar daca este bun si isi dovedeste puterile, 70 lei nu e mult pt cateva kg in minus
  •  
    • 3 mesaje
    6 Ian 2010, 20:10
    0 0
    Mda se pare ca Oolongul ramane printre cele mai bune din pacate in bucuresti eu nu am gasit formula necesara. nici ceaiul verde nu e ceea ce trebuie .. am consumat un ceai alb.. dar nu s-a intampla nimic, a fost ca si cum as fi baut apa - Teekanne, cel alb. pentru mine a fost = zero. probabil o sa apelez tot la thermojetics. vroiam ceva nou, de aceea am si scris acest topic. iar in privinta argilei .. inca nu m-am lamurit dar este incredibil de sanatoasa, detoxifianta, deci ajuta si la slabit. dar CARE e cea mai potrivita pentru slabit, inca nu am aflat cea mai la indemana cred ca este cea de la Algo http://www.argila-algo.ro/
  •  
    • 302 mesaje
    14 Ian 2010, 11:35
    0 0
    Buna! As vrea si eu o cutie de ceai oolong. Multumesc! dumitrescu_cora- mess
  •  
    • 302 mesaje
    18 Ian 2010, 19:23
    0 0
    Vreau si eu ceaiul oolong.
    daca il gaseste cineva sa imi zica.