Pofta de mancare!
-
0 0Am luat super slim vreo 12 pastile dar am o pofta de mancare de la ele...a mai patit cineva asa ceva?De azi nu le mai iau si vreau sa imi revin pofta inca persista ce sa fac...fac sport incerc sa beau apa beau ceai verde ...of of! un sfat va rog!!!
-
naspa daca ai pofta de mancare. eu intr-o perioada luam miofilin, si imi taia pofta de mancare. naspa e ca aveam si insomnii si aritmii, stari de lesin, plus ca nu poti sa le iei o perioada indelungata, pt ca daca ai imunitate scazuta, iti poate ceda inima de la ele. de la pastla de slabit stiu persoane care au slabit f mult... ideal ar fi daca rezisti vreo 4-5 zile sa te infometezi, ca atunci dispare senzatia de foame si pofta de mancare, si o sa ai un sentiment de invincibilitate. daca vrei iti las idul meu de mess "seniorasasha" si vb m mult
-
Iubita mea eu zic sa renunti la pastilele alea poti slabi si altfel nu numai cu pastile, cat de pofta de mancare eu cred ca esti puternica sa poti sa iti impui ca nu trebuie sa mai mananci atat de mult, bea multe lichide (apa, copod, ceai) sa nu le indulcesti si nu incerca cu infometatul ca dai in alte probleme.
Bafta! Poti -
ejti grasa la greutatea aia. eu am 1,64 si 53 kg si tot is grasa. regimul care a tinut cel mai bn la mine a fost urmatorul: imi calculam sa nu depasesc cam o mie de cal pe zi. adica o gustare dimineata si o masa consistenta la pranz. seara nimic. e greu la inceput dar apoi iti vei da seama ca te vei simti mult mai bine. masa de la pranz trebuie sa fie sanatoasa. proteine, mai ales. evita lipidele ca ingrasa, si glucidele ca iti incarca sangele cu zahar. gratare, salate, tot ce vrei dar mai putin si mai sanatos. bafta.
-
pusoaica, nu asculta la seniora_saja ca ejti grasa, ca nu ejti !
ejti bine aja, poate ai 2-3 kg in plus, dar asta nu e o tragedie... nu atat de mare incat sa iei pastile ji sa te infometezi !
fa in continuare sport ji incearca sa mananci echilibrat.
ji nu in ultimul rand, ai rabdare cu corpul tau !
ps: multumesc seniorei_saja ca am invatat sa-l folosesc pe "j" in loc de "s"
-
Bertha..
(e dimineata, ma prind greu...
)
Pusoaica, esti cam ca mine.. Si pe mina ma oftica faptul ca am pus ceva kg..da' nah..asta e.Mai bine mai plinuta dar sanatoasa decat bolnava si cu probleme de nutritie.
Si pana la urma daca asta e ne felul...
Mai depinde si de gena...
Tin mine ce zicea Conti, acum ceva timp..Si anume ca cea mai buna cura de ingrasare e cura de slabire..
-
rain, nu rade, ca mai invat si eu cate ceva nou pe aici

vorba lui conti, mentionata de tine mai sus, mi se pare o vorba de duh.... de tinut minte, mare adevar a grait !
eu pana pe la 27 de ani nu am tinut niciodata vreo cura de slabire, nu am avut nevoie.
mancam orice , destul de echilibrat, DAR faceam foarte multa miscare.
in liceu faceam dansuri de 3 ori pe saptamana cate 3 ore.
in gimnaziu, in weekend ma lua tata tarash dupa el la tenis de camp.
mergea cu prietenii lui in fiecare sambata si duminica la tenis iar eu eram pe post de copil de mingi, alergam in toate directiile sa le prind lor mingea, vai ce sclav eram
apoi , in facultate si dupa, ani de zile am mers pe jos km intregi, din stefan cel mare pana la universitate si inapoi pe jos (cine sta in bucuresti isi da seama ce inseamna asta)
plus iesit seara, plimbari, mers la disco, dansat ore intregi de parca eram in priza...
deci m-am mentinut bine, fara diete.
apoi dintr-o data nu am mai facut nici sport, nici miscare, serviciul era visavis de casa.... deci ciuciu efort fizic.... am inceput sa ma ingras, am pus cateva kg pe mine si nu ma simteam bine
asa ca am recurs la aerobic si am trecut si la regim.
am slabit acele kg.
apoi iar am facut pauza de sport si dieta si am vazut ca acele kg se pot pune repede la loc.
oops, ce ma fac? mi-am dat seama ca o data ce ai tinut dieta, ai slabit si ti-ai atins scopul, e absolut necesar sa iti faci o dieta de mentinere si sa continui cu sportul... altfel, pui repede la loc, ba chiar mai mult decat ai slabit.
de aceea zic acum ca de fapt dieta e un stil de viata, trebuie sa ai grija toata viata ce mananci, cata miscare faci.... asta daca vrei sa nu te mai ingrasi.
in nici un caz nu trebuie sa ne culcam pe urechea ca am slabit, gata, am terminat ! nu.... nu se termina niciodata