pastile de slabit

•  
    • 3 mesaje
    23 Nov 2009, 15:53
    0 0
    buna evelor!ce stiti de pastilele de slabit cidru 100?a incercat cineva ?ast rasp si opiniile voastre
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Nov 2009, 14:35
    0 0
    am auzit de pastile dar nu stiu daca sunt bune, si eu sunt tentata dar ..
  •  
    • 1 mesaje
    5 Dec 2009, 15:47
    0 0
    si eu sunt interesata de aceasta capsula dar nu stiu nimic despre efectele secundare.credeti ca este suta la suta naturala////
  •  
    • 114 mesaje
    5 Dec 2009, 19:53
    0 0
    Nu va mai prostiti cu pastile sau ceaiuri, ca nu sunt bune de nimic, creeaza probleme grave de sanatate. Foloseam intr-o perioada, ceai antiadipos, care mi se parea bun la inceput, dar dupa o perioada, am observat ca ma durea capul in fiecare zi.Asa ca am renuntat la el si nu am mai avut probleme, dar cea care m-a convins cel mai tare sa nu-l mai folosesc in veci, a fost o vecina de bloc, care toata viata ei a fost mai plinuta si incerca din rasputeri sa slabeasca cu acest ceai, nu manca paine, etc. Intr-o zi, am observat ca era tare slaba, dar nu arata deloc bine la fata, iar cineva apropiat ei, mi-a marturisit ca fata are cancer, deja fusese operata, avea o punga in loc de stomac, dar operatia a fost in zadar, pentru ca deja este in metastaza.
    Si cand te gandesti ca nu are decat 28 de ani si nu a avut niciodata un iubit, numai din cauza ca se considera tot timpul grasa.Si nici macar nu era!
  •  
    • 1 mesaje
    8 Dec 2009, 12:27
    0 0
    Credeti-ma ca nu ajuta absolut deloc. Am luat timp de doua saptamani cate trei pastile pe zi, conform indicatiilor, mi-am controlat dieta, am facut miscare si nu am slabit nici macar jumatate de kilogram. Asa ca, aviz amatorilor...