monica pop a slabit

•  
    • 1552 mesaje
    21 Nov 2009, 20:59
    0 0
    am vazut ca dr oftalmolog monica pop a slabitfoarte mult .stiti cumva cum?merci
  •  
    • 337 mesaje
    7 Ian 2010, 09:40
    0 0
    buna,am vazut si eu ca a slabit si am ramas socata.ii sta bine la corp dar la fata pare f imbatranita de cand a slabit.oricum bravo ei! e de admirat ca a slabit atat de mult intr-un timp scurt (nu ca ar fi sanatos).nu stiu ce reteta a urmat dar poate stie vreo eva de pe aici.
  •  
    • 1427 mesaje
    7 Ian 2010, 10:41
    0 0
    Am citit prin diverse ziare ca s-ar fi infometat..
    Acum, care e adevarul, numai ea stie
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Ian 2010, 19:54
    0 0
    a inceput cu un post negru de 9 zile.
    apoi a pastrat un regim alimentar minimalist.
    nu se moare de foame din asa ceva, dar infometarea nu este pt orice organism.

in rest... un lifting ici, unul colea, si se rezolva si zbarciturile (care cu siguranta sunt pr tot corpul, nu doar pe fatza si gat).

si cu parul insa ar trebui sa faca ceva... i s-a rarit, arata groaznic...
  •  
    hvz
    • 370 mesaje
    7 Ian 2010, 21:33
    0 0
    am avut un soc cand am vazut-o ! cred ca a slabit peste 25 de kg.
  •  
    • 1044 mesaje
    8 Ian 2010, 17:55
    0 0
    are 1,66 si 60 kg.(de la peste 90 kg; zice ca dupa 90 kg n-a mai avut curaj sa se cantareasca)
    SI nu cred ca se opreste aici, pe pariu..
  •  
    • 172 mesaje
    9 Ian 2010, 09:09
    0 0
    mie mi se pare ca arata ingrozitor.
    de la o anumita varsta nu ti mai permiti sa slabesti f mult,
    parerea mea este ca ar fi trebuit sa slabeasca dar nu atat de mult,ea nu arata ca o femeie care a slabit ci ca un om aflat in convalescenta
    la 20-30 chiar si 40 iti poti permite asa variatii de greutate dar mai tarziu pielea nu ti mai permite...vedeti si voi rezultatul,o femeie slaba si imbatranita brusc.
  •  
    • 1620 mesaje
    10 Ian 2010, 09:45
    0 0
    Mie, de cand stiu ca la Sfantul Ioan se fac by passuri gastrice, capseaza stomacuri si se pun lap bands pe banda rulanta, mi-e greu sa cred ca la peste 100 de kg s-a abtinut de la mancare. la o varsta la care nici metabolismul nu te mai ajuta.
    N-o sa recunoasca nimeni public ca si-a taiat 3/4 de stomac.
    In fond, de la un indice de masa corporala in sus, e mai letal diabetul si colesterolul decat by pass-ul gastric.
  •  
    • 2342 mesaje
    10 Ian 2010, 10:03
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 75 mesaje
    15 Ian 2010, 10:04
    0 0
    Eu nu inteleg de ce sa nu recunosti daca recurgi la operatie de micsorare a stomacului pana la urma e mai important sa fi sanatos dacat sa fi obez. Doamna Pop arata ca a anorexica din punctul meu de vedere si intr-un fel se poate ca in urma felului in care a slabit sa fi devenit asa.
  •  
    • 2791 mesaje
    15 Ian 2010, 22:44
    0 0
    Lasati draga chestia ca e urata, ce vorbe sunt astea?!
    daca cineva slabeste mai mult de 10 kg, gata ori si-a micsorat stomacul, ori bila in stomac...se poate fetelor si fara ...
    Corpul ei a trecut prin transformari drastice, pot aparea diverse boli, am vazut multe cazuri.
    Oricum e de admirat.