slabesti cu ciorba

•  
    • 38 mesaje
    15 Nov 2009, 22:04
    0 0
    Am o prietena care se lupta cu kg de ani de zile. Experta in pastile de slabit pot spune. herbalife super slim, siluet r, fat burner, carnitina plus aerobic sauna si toate cele. Reusea sa dea jos 3 4 kg apoi reveneau, De o luna de zile si-a format propia dieta si anume cu ciorba si supa. Nu mi-a venit sa cred a dat jos 6 kg. Am zis ca o sa incerc si eu incepaind de maine.. defapt azi am incercat insa pe seara am cedat si am mincat o felie de tort. Dar de maine gata ma pun pe treaba. Reteta e simpla ciorbe toata luna .De pui de vita de rosi cu galuste orice fel de ciorba mai putin cea de burta bineinteles evitati s-o dregeti cu smantana ou si toate cele si inlocuiti borsul cu lamaie. Nu a mancat nimic altceva pe arcursul zilei decat ciorba chiar si la 9 10 seara daca i era foame ciorba. ( fara paine bineinteles) La 3 4 zile cand nu mai putea lua pauza o zi si manca fructe si legume iaurturi oua apoi a doua zi iar ciorba. Am zis ca o sa incerc si eu vedem ce iese mai ales ca-mi plac ciorbele cu ciusca cu ceapa acum iarna sunt chiar bune. Voi ce ziceti? Va tin la curent oricum.
  •  
    • 152 mesaje
    15 Nov 2009, 22:43
    0 0
    Stiam si eu ca se slabeste cu ciorba dar ce te faci dupa ce inchei dieta si incepi sa mananci si niste puiut,n ostropel, o tocanita sau mai stiu eu ce !?
    Am vazut pe discovery un reportaj in care se spunea ca ciorba este f nociva numai prin faptul ca fierb in ea toate legumele alea ... nu situ ce sa zic .. oricum mie imi place ciorba, am crescut cu ea. Ce vroiam sa spun de fapt, de ce nu incerci macar dimineata sa mananci mai normal? adica 1 ou fiert, niste cereale cu lapte, o branzica .. tu stii ce-ti place cel mai mult! Masa de dimineata nu se depune! Eu zic sa profiti de ea
    Oricum ai alege, mult succes