cum am slabit prin fitness boot camp
-
0 0De ani de zile m-am luptat cu cateva kilograme in plus datorate unor dezechilibre hormonale masive.
Cum nu am vrut sa ingras randurile obezilor, am inceput sa fac sport, sa tin o dieta. Am incercat de toate: de la aerobic, la tae-bo, tras de fiare, alergat, dar nu am reusit sa dau jos prea mult.tot timpul a intervenit plafonarea, organismul meu se obisnuia cu miscarea, si nu-mi ramanea decat sa mananc si mai putin sau sa maresc numarul orelor de lucru. Nici una din aceste variante nu mi s-a parut prea sanatoasa, asa ca m-am tot documentat, am cautat pe ici pe colo si am gasit ceea ce a mers la fix pt mine - boot camp. A fost mult mai eficient fata de ceea ce am facut inainte deoarece pe langa miscarile cunoscute din sporturile practicate pana acum are si ceva in plus si vi-l recomand si voua. Veti veedea ca numai dupa o luna "carnea" se va strange si veti avea un alt tonus.
Pentru cele interesate imi puteti scrie pe forum sau imi puteti lasa o adresa de mail si va pot indruma/ajuta cu mai multe informatii.
Succes! -
Buna
Acest tip de antrenament este inspirat din antrenamentele marinei americane (cat de bine si ce atletici arata militarii lor).
Acum nu te gandi ca vii la ora si esti ca si in armata
Nicidecum, e adaptat nevoilor
omului obisnuit, care are foarte putin timp pentru miscare, si astfel, intr-o ora munceste toti muschii, pe variatii de intensitate: de ex miscari lente, contractii alternat cu cardio, si se fac multe circuite.
Sper sa fie ceea ce cautati