trebuie sa dau jos cam 20kg...
-
0 0am vrut sa incerc cu superslim... ar fi mers , n-am avut nici un fel de reactie adversa nici macar in prima zi ( ameteli, insomnii, etc). Dupa cateva zile m-am oprit ca am citit pe net ca ar slabi imunitatea . Ce credeti , e posibil asa ceva?
Daca o fi asa , as incerca cu pastile testate, sa zicem, regenon , reductil? au un risc mai mic ? slabesc si ele imunitatea? -
daniela, nici eu nu te sfatuiesc sa iei pastile.
au multe efecte secundare, inclusiv asupra psihicului (vezi regenon care e foarte periculos )
plus ca dupa o "cura" cu pastile, pui totul inapoi, daca nu chiar mult mai mult.
fa-ti un plan de bataie si alcatuieste-ti o dieta din care sa nu lipseasca cereale integrale, lactate si branzeturi degresate, carne slaba si peste, legume si fructe.
renunta la prajeli , sosuri, maioneza, paine alba, dulciuri (din cand in cand , o data pe sapt permite-ti totusi o prajitura sau ceva ce-ti place)
lasa berea
fa miscare , un sfert de ora- 20 de min pe zi macar (mers pe jos, jogging, sau fa-ti abonament la o sala)
cu rabdare, daniela !
nu iti dori sa dai jos cele 20 de kg rapid, nu e ceva de durata, le vei pune tot rapid inapoi.
mult succes si ambitie! -
Buna, parerea mea este ca fara miscare (exercitii fizice) si o dieta nu reusim a da jos si nici sa ne mentinem. Da sunt de acord ca au aparut tot felul de pastile care promit a te slabi dar iti vezi efectul dupa care cand le-ai lasat pui la loc. Consider, ca greutatea corporala depinde de caloriile pe care le consumam, e necesar sa micsoram consumul de gresimi deoarece se asimileaza foarte repede si se indeparteaza greu. Diete poti gasi aici: http://www.sfatulmedicului.ro/articole-despre/Diete-de-slabit (elimina eventualele spatii)