secret:)
-
0 0eu am 1, 60 si momentan 48 de kg..acum sunt chiar slaba..dar in general am tendinte de ingrasare si pt a-mi mentine silueta trebuia sa fac sport regulat, sa ma ambtin de la multe altele dar asta nu contau pt ca..recunsoc imi place sa arat bine...inainte de a va explica ce am facut pt a ajunge la 48 de kg de la 54..vreau sa va spun ca atunci cand mama mea mi-a spus ca a vazut la televizor si ca ea va incerca eu am inceput sa rad
pt mine sportul este sfant....acum..oricat de amuzant ar parea va asigur ca rezulatul se vede dupa 2 sapt dar mai accentuat dupa o luna.....
intr-un recipient puneti 2 linguri pline de miere si zeama de la 3..4 lamai pana se umple recipientul..eu am folosit borcan de 400..este ideal.. agitati bine si pastrati rezultatul o zi fara sa-l atingeti..apoi in dimineata urmatoare pe stomacul gol intr-un pahar de apa puneti o lingurita jum din compozitie si amestecati 30 de sec dupa care beti rezultatul in cel putin 50 de inghitituri..super incet....iar apoi mancati dupa 30 min....ideal este sa repetati acest lucru in fiecare dimineata timp de 1 luna...de ce are rezultat?..accelereaza metabolismul dramatic....daca veti combina si cu sport mACAr de 3 ori pe sapt si cat mai multe fructe in fiecare zi veti avea rezultate si mai mari..repet..eu nu am crezut pana nu am vazut...de la 54 la 50 cu ajutorul sportului si de 1 luna fac sport f rar..manac ce doresc dar cu moderati binenteles si am mai slabit inca 2 kg.....dupa o luna trebuie facuta pauza de 3 luni..iar apoi dACA doriti puteti incepe din nou.. si f imp pt toate evele ce doresc sa slabeasca..pt nimik in lume sa nu va infometati..rezultatele se obtin in timp..nu de la o sapt la alta..vb din exp..am urmat multe diete la viatza mea f drastice si nu merita infometarea..din punct de vedere al sanatati..
succes tuturor care vor incerca