faina care nu ingrasa
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Oct 2009, 20:460 0ce parere aveti despre faina care nu ingrasa? a incercat-o cineva? am citit pe net ca a fost inventata de un medic din Valcea si ca deja se comercializeaza sub forma de paine, prajituri si alte produse asemanatoare. voi ati cumparat asa ceva? oare asa sa fie, sa mananci prajituri si sa nu te ingrasi? pentru ca mie mi-ar surade ideea. sunt innebunita dupa dulciuri si imi tin silueta cu destul de multe eforturi sub control.
-
26 Oct 2009, 09:26Am deschis si eu topic despre asta acum cateva luni, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Am comandat faina respectiva pe site (www.slabestimancand.r
. Am tinut si dieta recomandata acolo si am slabit cam 4 kg intr-o luna (atat voiam) - nu stiu ce merit are faina sau daca e datorita dietei.
Daca esti adepta painii albe, n-o sa-ti placa deloc gustul. -
26 Oct 2009, 19:20buna si mersi pentru raspuns. nu sunt adepta painii albe, dimpotriva. dar tu in aceasta luna in care ai slabit, cum ai mancat produse din acea faina? de exemplu ai mancat prajituri sau placinte si tot ce ai vrut fara sa te ingrasi? cam in ce ritm ai folosit faina? de exemplu 2 felii de paine si o prajitura la o zi sau doua ar fi mult? eu as cumpara faina doar pentru dulciuri, cu painea nu prea ma omor, insa dulciuri mi-ar placea sa stiu ca pot manca fara restrictii. oare asa sa fie? tu ai mai tinut si vreo dieta sau ai facut sport, sau ai slabit pur si simplu folosind acea faina?
intre timp am vazut ca ai tinut si dieta si o sa intru pe site sa citesc despre ce e vb. oricum orice info conteaza, asa ca te rog sa imi scrii. -
27 Oct 2009, 07:29Draga mea..si eu folosesc faina din asta..care nu ingrasa.
Important e sa obtii un index glicemic sib 35...asta e toata treaba.Asa ca am luat de la tara un sac de faina si unul de tarate si gata...am faina care nu ingrasa.Si....e si ecologica.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness