Pastila de slabit
-
0 0De una zi o prietena mi-a recomandat aceasta pastila de slabit care chiar asha se numeste.Am fost la farmacie, le-am cumparat (pretul de-a dreptul shocant), am citit prospectul, totul pare a fi ok, dupa care am avut alte conversatii cu alte persoane pe tema acestei pastile care mi-au spus ca de fapt a fost interzisa la vanzare deoarece dauneaza ficatului.Eu am luat deja cateva, intr-adevar nu-mi mai este foame, am slabit, nu foarte mult dar este ok, singurele simptome pe care le am sunt insomnia si setea in rest nimic.Voi aveti alte informatii despre pastila asta?La farmacie se vinde lejer
-
DA...eu am ...RENUNTA LA EA
au fost multe cazuri in care s-au trezit cu sangele pe nas si pe gura si multe alte efecte negative.
cand vei avea stari mai ciudate , afla ca isi face efectul amfetamina din ele
eu una am slabit cu ele si nu am avut nimic...dar nu se stie daca si u vei fi la fel de norocoasa ( oricum..am pus totul la loc)
bafta -
Fetelor ma simt excelent de cand iau pastila pentru slabit.Senzatia de foame mi-a disparut de tot, dar totusi mananc putin ca sa nu am stomacul gol.Nu am nici un simptom de rau din contra am multa energie.Cand fac exercitii fizice nu mai obosesc, sunt sprintena ca la 30 de ani.Am reusit sa dau jos 5 kg in doua saptamani.Trebuie sa mai dau jos inca 3 kg si pe urma incep sa raresc pastilele.
-
Daca vb de superslim,maine dimineata la prima ora incep si eu.Parerea mea personala e ca ,probabil nu toata lumea se simte perfect de la ele,insa ,depinde si la ce ora le iei,ce mananci,cata apa bei si nu in ultimul rand cat esti de sanatos!Cum sa accepte UE sau America(unde sunt interzise de mult timp)asemenea pastile pe piata,venite de la chinezi???Ca procentaj cam80% din populatie indiferent de tara,e intr-o dieta continua(cura de slabire)sau ce-l putin au grija ce mananca pt ca se ingrasa foarte usor.Ok,acum un calcul simplu,daca doar 50%(cu modestie da!)ar consuma aceasta pastila pentru cateva luni ce pierderi ar inregistra industria alimentare si cati obezi bolnavi care consuma medicamente ar renunta la ele pt ca slabesc.Intr-un cuvant,ne sperie ca sa nu mancam pastile in loc de mancare,stiti cat mananca un obez pe zi,cate sucuru,ciocolata,alune...considerabil cu siguranta!
Ehe sunt multe pe care noi nu le cunoastem,vaccinuri care ne fac mult rau in loc de bine,gripe fantoma ,virusi etc.Poate nu ma credeti insa suntem cu totii manipulati in masa prin masmedia,si credem toate gogosile care ne sunt bagate pe nas! -
după parerea mea pastila asta s-a inventat pentru leneşi. normal ca e mai usor sa inghiti o pastila si sa astepti cu f.undul pe fotoliu miracolul in loc sa incalti o pereche de adidasi si sa iesi la alergat.
oricum nici nu se compara corpul si infatisarea unei persoane care face sport si mananca echilibrat cu o alta persoana care se indoapa cu droguri. ca tot droguri sunt si pastillele de slabit pana la urma. -
Deci.Chiar am scris ca atunci cand fac exercitiile fizice nu mai obosesc caci fara exercitii si fara miscare cat mai multa probabil procesul de slabire ar fi fost mai lent. Regimul alimentar iar, este foarte important, am exclus painea definitiv, paste fainoase, carnea de porc,mezelurile, orezul, cartofii,cam tot ce contine grasimi.Chiar si lactatele le-am scos.Beau de rosii,nectar de pere, mananc peste fiert sau pe gratar si astea in cantitati cat mai mici.
Am avut curaj sa iau aceste pastile tocmai pentru ca am fost avestizata ca in cazul in care stiu ca am vreo afectiune cum ar fi:inima, ficatul, colonul, stomacul,diabet,sau in cazul femeiilor care alapteaza, nu sunt recomandate.
Ma simt foarte bine si deja sunt la a treia folie, senzatia de foame s-a diminuat, cand simt foame, atunci mananc putin,doar uscaciunea gurii este o stare permanenta si ma determina sa beau multe lichide.
Eu nu vreau sa fac reclama acestei pastile, vreau sa spun ca in sfarsit am gasit o metoda prin care sa reusesc sa mai scad in greutate.Pana acum, tot ce am incercat nu a dat rezultate. -
Am 45 de ani si cam de 5 ani ma tot stradui sa slabesc,cum slabeam 1 kg puneam 2 inapoi.Efortul care ar trebui sa-l fac ca sa slabesc natural ar fi de 2 ori mai mare decat al unei persoane de 30-35 de ani si m-asi alege doar cu niste dureri de oase in rest nimic.O sa las aici site-ul unde explica detaliat despre pastila si chiar si parerea unor persoane. www.superslim biz.com
-
Buna fetelor!Am auzit si eu de pastila de slabit si stiu foarte multe persoane care au slabit dar si care au avut multe probleme din cauza lor ...am inteles ca in alte tari din Europa s-a scos de pe piata ...sunt foarte periculoase....eu am inceput sa iau un supliment alimentar:obecon sunt niste pastile indiene pe baza de plante si va asigur ca va taie pofta de mancare .Aceste pastile mi le-a recomandat o doctorita ....am slabit deja 1 kg in 2 zile...de la ele...si sutn foarte multumita ...bine pe langa asta fac si sport ca altfel nu se poate
...se gasesc la farmaciile sensiblue....sunt 63ron si 60 capsule...1/zi e suficient . -
Buna seara.
Eu sunt foarte multumita de aceste pastile.Ma simt foarte bine, am ajuns la 60 de kg si acum imi doresc sa mai slabesc inca 5 kg.Am ajuns sa am o deosebita placere sa fac exercitii fizice, sa-mi prepar tot felul de sucuri naturale si sa mananc numai mancaruri usoare.Chestia este ca ma gandesc ca se apropie craciunul, revelionul si nu stiu cum o sa ma descurc cu atatea tentatii care vor trece pe la nasul meu...hmmm -
Studiez in domeniul nutritiei si vreau sa va spun ca multe prietene de ale mele au apelat la miraculoasa pastila de slabit asa ca am hotarat sa fac un experiment pe mine. Am luat doar cateva zile, intradevar efectele sunt cele asteptate. Dar ganditi-va dupa ce slabiti atat cat va doriti in momentul in care nu o mai luati care vor fi urmarile? Bineinteles totul se va pune la loc. Caile mai scurte nu sunt niciodata cele mai bune. Pastila poate dauna sanatatii, asa naturala cum este ea. De ce sa va stricati ficatul si stomacul cand puteti sa va ambitionati sa slabiti incet si sanatos printr-un regim echilibrat. Sincer va sfatuiesc mai bine eliminati painea si dulciurile din alimentatie si consumati multe legume, fructe, peste, carne fiarta si rezultatele vor fi mult mai multumitoare
-
Vreau sa mai adaug faptul ca pastila creeaza dependenta psihologica si nu numai, datorita anfetaminei. Ce este anfetamina? Amfetamina este un drog care mareste viteza de reactie a corpului. O substanta sintetica cu o puternica actiune stimulatoare asupra sistemului nervos central; O substanta care excita scoarta cerebrala, inlaturand temporar somnul si foamea;