Fitness sau aerobic

•  
    • 43 mesaje
    8 Sep 2009, 10:15
    0 0
    Sunt o persona care a incercat foarte multe metode de a slabi de la mancare pana la sport as avea nevoie de ajutorul voastru ce sa aleg pt a ma mentine dupa ce am slabit cu greu, fitness sau aerobic?
  •  
    • 152 mesaje
    8 Sep 2009, 11:50
    0 0
    In eforturile anaerobe se consuma glucide si glicogen, in cele aerobe intense, dupa ce organismul epuizeaza rezerva de glucide, introduce la ardere grasimile.
    La sportivi, unde antrenamentele se fac regulat, organismul baga mai repede lipide la ardere, pentru ca sunt cele mai economice, dau cea mai mare cantitate de energie, si organismul stie si incepe sa le consume mai intai pe acestea.
    Personal prefer joggingul, deci aerob, dar am zile cand simt nevoia de miscare aneroba, si atunci fac exercitii... important e sa faci miscare, cu cat e mai regulata cu atat mai bine
  •  
    • 689 mesaje
    8 Sep 2009, 14:42
    0 0
    Aerobicul nu dezvolta muschii , doar asigura o ardere in plus de calorii pe zi (care nu neaparat vine din grasime, poate fi si din muschi) si vei avea un fizic din ala de model, adica cu maini si picioare ca niste tuburi, fara muschi.
    Eu personal prefer fitnesul, dai si grasime jos, si tonifici si mushii , imi place la nebunie cum se vad mainile si picioarele, fundul la o persoana care face fitness....
  •  
    • 1 mesaje
    8 Sep 2009, 17:53
    0 0
    Buna, am vazut framantarea ta uite aici poti vedea diferenta dintre aerobic si fitness te poate ajuta sa intelegi mai bine ce e bun pentru organizmul tau mie mi-a fost de ajutor http://www.sfatulmedicului.ro/Sanatate-prin-sport/fitness-exercitii-pentru-o-conditie-fizica-buna_1566