diete . sau ??

•  
    • 19 mesaje
    2 Sep 2009, 15:23
    0 0
    Buna . Am 16 ani , 1.76 si 59 de kg . In urma cu 2 saptamani am inceput o dieta timp de 7 zile , si rezultatele erau uimitoare . 5 kilograme in minus !! fac sport [pilates , alergari , abdomene & stuff], ma mentin , beau ceai verde de cateva zile [...] , dar partea ciudata este ca nu vad schimbarile . sau probabil nu sunt evidentiate inca
    Intrebarea mea este : Ceaiul verde slabeste [?] si cam in cat timp se vad rezultatele ? multumeessc :*.
  •  
    • 382 mesaje
    12 Sep 2009, 06:30
    0 0
    Draga mea, la varsta ta si inaltimea pe care o ai, kilogramele sunt ok.Ceaiul verde este doar un ceai si i s-a dus buhul ca slabesti daca il bei.Important este sa nu renunti la exercitiile fizice si alergat si ai mare grije la mancare
  •  
    • 19 mesaje
    16 Sep 2009, 18:38
    0 0
    Merci . in orice caz incerc sa ma mentin si daca nu prea mai am timp de exercitiile fizice de zi cu zi [din cauza scolii] incerc macar sa le fac la 2 zile . si nu stiu . ceaiul verde il mai beau si sper sa nu fie degeaba .
  •  
    • 18346 mesaje
    17 Sep 2009, 18:25
    0 0
    nu diete, draga. cred ca arati bine. poti sa nu mananci multe dulciuri si sa micsorezi cantitatea de carbohidrati. dar atat cat sa nu te infometezi. continua in primul rand cu sportul dar ai grija cu ceaiul verde.
    apa- 2 litri minim pe zi.
    in rest sunt sigura ca stii. succes.
  •  
    • 19 mesaje
    3 Oct 2009, 12:46
    0 0
    multumesc pentru sfat . de azi incepand o sa incerc sa ma abtin [mai mult ca inainte] :"> in orice caz . in cazul meu ceaiul verde isi face considerabil efectul . [de slabire ] :*
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    3 Oct 2009, 17:13
    0 0
    nu inteleg cum nu se vad schimbarile din moment ce ai dat jos 5 kg. la ce fel de schimbari te referi tu?
  •  
    • 184 mesaje
    3 Oct 2009, 18:11
    0 0
    nici ceaiurile astea nu sunt atat de bune,nu poti sa bei mereu.continua sa faci sport,e sanatos si te ajuta sa slabesti.insa,trebuie sa stii k dupa ce renunti la sport si la regim,se pun kilogramele mai repede pe tine.
  •  
    • 48 mesaje
    4 Oct 2009, 20:33
    0 0
    Bijuterii lucrate manual.
    Pot fi un cadou unicat de mare efect sau iti pot inveseli ziua.
    http://chaotiqueminet.blogspot.com/
  •  
    • 2 mesaje
    4 Oct 2009, 22:12
    0 0
    Sau poti incerca sa inlocuiesti ceaiul verde cu sucul din legume, fructe si verdeturi, astfel iti iei necesarul de enzime si vitamine de care ai nevoie!
  •  
    • 1394 mesaje
    5 Oct 2009, 20:48
    0 0
    e adevarat,ceaiurile de orice fel - baute in exces,demineralizeaza organismul...eu n-am putut bea ceai verde....mi s-a parut oribil la gust!
  •  
    • 411 mesaje
    9 Oct 2009, 17:01
    0 0
    Am citit intr-o revista de specialitate la sala ca ceiul verde ajuta intr-adevar la eliminarea grasimii, dar nu trebuie consumat in exces. Contine o substanta care inhiba dezvoltarea musculara. Asa ca, daca bei cantitati foarte mari de ceai verde, rezultatele de la sala se vor lasa asteptate...
  •  
    • 19 mesaje
    9 Oct 2009, 20:48
    0 0
    ehh . eu m-am obisnuit cu ceaiul verde . beau cate o cana pe zi . [chiar daca nu prea este sanatos , dupa cate am inteles] .
    insa . mai am o problema : nu ma pot abtine de la dulciuri . mai ales de la biscuitii cu ciocolata ...