Povesti de succes

•  
    • 120 mesaje
    25 Aug 2009, 12:21
    0 0
    Propun sa deschidem un topic in care toata lumea care a slabit sa impartaseasca si noua ,celor mai putin norocoase,povestea de succes;cum au reusit,in cat timp,cu ce sacrificii etc.
    Sper din tot sufletul sa citim cat mai multe!
  •  
    • 196 mesaje
    25 Aug 2009, 13:40
    1 0
    buna, eu am slabit 15 kg in 2 luni de zile, respectiv din 29 iunie pana in prezent.
  •  
    • 152 mesaje
    25 Aug 2009, 14:20
    0 0
    wow, felicitari, cum ai reusit performanta?
  •  
    • 120 mesaje
    25 Aug 2009, 14:44
    0 0
    Chiar,cum ai reusit?Ce faci pentru a te mentine sau esti in continuu proces de slabire?
  •  
    • 338 mesaje
    25 Aug 2009, 16:51
    0 0
    Eu am slabit 42 de kg in 17 luni si inca mai lupt pentru zece kg!

Am scris cum pe un alt topic aici ... "Regim de slabire... Cine e cu mine? (4)"
  •  
    • 417 mesaje
    25 Aug 2009, 17:47
    0 0
    eu am slabit 9 kg in 2 luni mancand sanatos, fara sucuri, fara zahar, paine, prajeli, fara grasimi. ma mentin de vreo 3 ani, dar tot dupa regulile de mai sus. am descoperit in acest timp ca poti manca foarte bine, deci fara infometare si totusi sa nu te ingrasi. chiar sunt 1000 de feluri de mancare pe care le poti face. eu gatesc foarte des si fac totul dietetic, nu prajesc niciodata nimic, nu am in casa paine, dulciuri mananc rar, o prajitura sau o ciocolata/inghetata o data pe saptamana sau la 2 saptamani si chiar nu se simte. cumpar produse care exista pe piata in varianta light, lactate de exemplu. m-am obisnuit asa, fara grasimi si acum cateva zile am mancat undeva o feliuta de paine cu salata de vinete, ca imi era pofta si mi s-a parut... pur si simplu am simtit o durere in piept cred ca numai gandindu-ma la cata maioneza continea. deci si daca as vrea sa ma intorc la grasimi, nu imi mai permite stomacul.
    cat am tinut dieta aceea de 2 luni am mancat foarte multe fructe, cred ca depaseam un kg pe zi si, contrar a ceea ce se spune, ca fructele ingrasa, eu am slabit. bine, e o mare diferenta intre a manca o portie mare de cartofi prajiti si a manca un fruct, fie el si mult incriminata banana. si in prezent mananc fructe fara restrictii, pepene cel putin, cred ca mananc unul de 4-5 kg singura intr-o zi.
  •  
    • 1234 mesaje
    27 Aug 2009, 10:22
    0 0
    albertina are dreptate.
    si eu am slabit 8 kile cam in 4 luni, fara sa ma infometez, tot asa, faca dulciuri, fainoasele reduse mult, fara grasimi, prajeli, sucuri.
    si cel mai important, sport zilnic, o ora.
  •  
    • 237 mesaje
    27 Aug 2009, 21:47
    1 0
    Eu am slabit 11 kg in vreo 4 luni si jum......cu sport (alerg de luni-joi)..fara paine , grasimi....dulciuri nu multe.
    la mine cheia succesului a fost sportul.
  •  
    • 685 mesaje
    30 Aug 2009, 23:18
    0 0
    am slabit 5 gk (exact atata imi doream) intr-0 luna si jumatate;
    am redus mult portiile, am exclus painea (cu mici exceptii, mananc o felie pe parcursul unei saptamani)mananc ce-mi doresc, dar sa nu depasesc 1000 calorii zilnic.
    daca am pofta de paste mananc o portie mare si nu mai mananc altceva toata ziua, dar cel mai sigur- portii mici, slab-calorice. m-au ajutat mult listele de pe net cu alimentele si valorile calorice,
  •  
    • 685 mesaje
    30 Aug 2009, 23:21
    0 0
    si un pont sigur: muuulta apa, elimini toxine, ajuta metabolismul la slabit;..eu inainte beam un pahar pe zi, acu 2 l fara probleme
  •  
    • 196 mesaje
    31 Aug 2009, 15:20
    0 0
    draga stejeran6 si mittaro, am reusit astfel:
    nimic prajit, nimic fainos, fara paine, fara cartofi, fara conserve, fara carne de porc, fara lapte. mananc urmatoarele lucriri fara restrictie de cantitate: rosii, castraveti, ardei grasi, ceapa, usturoi, pepene galben (contine multa apa), piept de pui (doar fiert), spanac (fiert in oala de teflon fara apa, fara ulei, fara sare - pe care il imbunatatesc pentru gust cu zeama de lamaie sau iaurt gras sau semidegresat), iaurt, ou fiert ( dar nu mai mult de 2 / saptamana), peste: doar somon imbunatatit cu zeama de lamaie (doar fiert fara sare si presarat cu marar, oregano si piper), alune de padure crude ( un pumn de alune pe saptamana sunt bune pentru creier, par, unghii), branza de vacutza (pentru salata de rosii, nu mai mult de o felie / 2 saptamaini), 2-3 litri de apa si/sau ceai pe zi. lasand mancarea la o parte mai practic: mers pe jos in fiecare zi cel putin 30 de minute, sauna si/sau piscina in fiecare weekend, 1 sedinta de masaj pe luna.
  •  
    • 196 mesaje
    31 Aug 2009, 15:24
    0 0
    in plus sauna / piscina / masajul sunt si foarteeeee relaxante.
  •  
    • 196 mesaje
    31 Aug 2009, 15:28
    0 0
    ah, si am mai slabit 2 kg intre timp, deci am ajuns la suma de 17 kg in 2 luni si 4 zile.