dieta cu supa de varza?????
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
21 Aug 2009, 20:140 0am gasit in ziar o dieta cu supa de varza de la care intr-o sapt slabesti 5 kg...spune din ce se face ,si ce mai trebuie sa mananci .........dar nu stiu daca e obligatoriu sa mananc zarzavaturile din supa sau pot sa beau decat zeama..ce credeti daca beau decat zeama functioneaza???
-
21 Aug 2009, 20:31Acum 3 ani am tinut o dieta de-o saptamana (singura si ultima) cu supa de varza plus alte legume adaugate sa fie cat de cat gustoasa pentru a slabi (cu toate ca nu era necesar sa dau atat de multe kg jos)...Am slabit doar 2 kg si ma chinuisem atat si le-am pus la loc dupa...cel mai indicat e sa ai o alimentatie echilibrata, sanatoasa, fara excese...miscarea conteaza de asemenea foarte mult ...
Dieta asta din cate stiu eu e recomandata in situatii de criza cand e necesar sa slabesti intr-un timp scurt...cred ca depinde si de metabolism...poate ca tu vei slabi 5 kg sau mai mult...depinde cate kg ai acum... -
21 Aug 2009, 21:27salutare!! si eu ca si multe altele am probleme cu KILOGRAMELEEEE!!!! asta e... am o prietena care a tinut cu supa de varza si nu prea a avut rezultate, depinde normal de organismul fiecarei...Eu am incercat sa nu mai mananc dupa 6 ceea ce e foarte important si merg la masaj de 2 saptamani. Cine imi face masajul mi-a garantat ca dupa 4 sedinte se vor vedea rezultatele. Sper pt. ca eu asta imi doresc foarte mult.
Asa ca eu zic ca mai bine cate o sedinta de masaj si sa nu mancati dupa 6... A da si doamna care imi face masajul mi-a zis sa nu ma ridic de la masa niciodata satul!! multa bafta! -
23 Aug 2009, 21:35Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce aceasta dieta. Am incercat pt 5 zile si slabisem 3 kg . Apoi m-am simtit foarte rau si cand am reintrodus in alimentatie si altceva , am pus totul la loc, plus 1 kg.Am incercat si ceaiuri, in zadar. Acum am tinut 1 saptamana o dieta tip disociat, dar nu asa drastica. Sunt multumita cu 1,5 kg minus,mai ales ca am mancat normal urmatoarele trei zile si nu s-a depus nimic.Spor la slabit, fetelor!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness