Buna fetelor!
-
0 0eu sunt mai noua ,desi ca de multe ori m-am uitat la conversatiile voastre...m-am uitat la subiecte cu retzete de slabire ceea ce eram si eu deacord innainte cu ele,acum nu ptr ca am incercat mai multe si ori nu imi dadea rezultat bun sau imi dadea dar ma ingrasam dupa dublu sau triplu,parerea mea este ca cel mai bine este sa iti faci tu o dieta cu produsele pe care corpul ti le suporta si sanatos bineinteles...acum un timp am tinut o dieta care a dat un rezultat destul de bun...am ajuns la 64kg m-am mentinut timp de 1 an,dupa care m-am mutat cu iubitul impreuna si am inceput sa gatesc...nu mancam exagerat mai mult rontzaiam si acum am ajuns la 94kg...sincer sunt putin disperata,nu sunt ink hotarata ce sa fac,in plus de asta nici nu lucrez momentan...ce sfaturi imi dati?Multumesc!
-
da mai sunt cu el...este alaturi de mine...pai ma ajuta si mama si iubitul...da ok zici cu dieta dar am tinut foarte multe,am fost si la nutritionisti si mi-au dat pastile de am ajuns la spital...si nu as mai vrea decat sa ascult de organismul meu...adica sa mananc sanatos si mult sport...eu zic ca asa voi da rezultate nu?
-
Buna.Majoritatea persoanelor care tin diete stricte se ingrasa dupa ce revin la alimentatia...... . Sunt cat de cat in domniu iar sfatul meu este ca pe langa dieta (dar nu stricta) si efort fizic sa adaugi si un aparat care sa te ajute in ceea ce ti-ai propus si eventual sa te scape si de celulita.
-
Multi ani am avut o greutate considerabila!!! Cautand, citind, analizandu-ma mai ales pe mine, mi-am dat seama ca pur si simplu fara vointa proprie niciun nutritionist nu poate face nimic, nu face miracole ! Asadar, nedispunand de venituri, ca majoritatea dintre noi de altfel, m-am hotarat! Am citit pe net (site-uri frantuzesti inclusiv) si mi-am facut o lista cu sfaturile ce am considerat ca mi se potrivesc! Peste tot am citit insa ca oricat ai schimba obiceiurile alimentare, daca nu faci sport nu iese nimic bun! Imaginati-va ca in prima zi nu am putut alerga nici 100 de metri. Simteam ca nu mai am aer, ca pic si gata! Dar nu m-am descurajat! Mi-am spus "hai, azi ai alergat 100 de metri, maine vei alerga 101 metri si tot asa!!!" Mi-am mai spus si altceva: "Daca te-ai ingrasat in cativa ani, acum vrei sa dai jos peste noapte? Nu merge, viata nu e cum crezi tu! Deci, in cati ani te-ai ingrasat? In cinci??? ha, ha, ha!!! Munceste acum macar doi ca sa-ti revii!!!!"
Asadar, am alergat in fiecare zi putin mai mult, nu mananc deloc gras, creme, unt, nimic ce contine grasimi animale sau vegetale. Din cand in cand pun o lingurita de ulei de masline in salata! Mananac legume, fructe, peste, pui, curcan. Putin, nu mult! Dupa ora 17 nimic! Chiar si acum pt ca deja m-am obisnuit!
Rezultatul: 1 aprilie 2008 - 19 august 2009 = minus 42 de kg !!! Si mai lupt acum pentru inca zece!
Concluzia: VOINTA misca totul in viata noastra! Trebuie sa vrei si sa te inversunezi sa lupti pentru ceea ce-ti doresti cu rabdare, calm si perseverenta!
A, uitasem!!!! Am cumparat cartea Mihaelei Bilic, "Mananc , deci ma abtin".. Foarte mult m-a ajutat sa-mi diversific si sa portionez alimentele!
SUCCES!!!!!