Regim de slabire, cine e cu mine? (4)
-
0 0SE FACE PREZENTA !!!!!!
Unde sunteti fetelor??????
Ohoooo...de cat timp n-am mai intrat pe forumul Eva...
imi e dor de fetele mele de la "Regim de slabire, cine e cu mine?"
Mai e cineva? am vazut ca ruxandra_ioana mai frecventeaza forumul... ce mai faci draga? Mi-e dor de voi de numa.... am mai pus 8 kg pe mine....aaaaaaaaaaa.....
Florrina? unde esti draga?
Spiry, ioannaraluka, borgia, wilhelma, nicoletuta, andre_1982, luanasonia....
Florrina....draga, aveam 57 de kg ultima data si acum am 75..... ma apuca toti draci cand ma gandesc... nu reusesc sa slabesc nici cum, voi m-ati motivat tare mult ... si reusisem sa slabesc 10 kg... of ce bine a fost... -
Buna....eu am aparut in peisaj acum cateva luni cu vreo 68.5 kg, dar azi ma bucur ca am reusit sa ajung la 59 kg u ajutorul si sfaturile fetelor de aici.Target-ul meu este de 54-55 kg , la care sper sa ajung
Libe tu ai luat 18 kg?...am vazut bine? In cat timp?Cum slabisei cele 10 kg?Ce inaltime ai?...cate intrebari mai pun
-
Buna fetelor. Spor la treaba, dieta... cat mai multe kg pierdute !!!
Data trecuta cand am slabit am facut asa: elixir din fructe de soc, mancare slaba in calorii cu mici scapari, sport (stepperul baza si alte exercitii facute pe acasa) de 5 ori pe saptamana impachetata in folie si data cu supliform. Am slabit relativ repede si m-a tinut cam 1 an ca am dat iama in mancare si am cam uitat de sport, mare greseala. Apoi am ramas insarcinata, sarcina cu probleme si nu am avut voie prea multa miscare. Am luat in sarcina 18 kg, am dat jos 10 si de atunci am ramas la 75 de pe la 65-66 plecare la inceputul sarcinii. Si iaca astea s-au lipit ca scaiul dse mine si nu vor sa plece chiar dacain prima luna cu bebe acasa nici nu am prea avut timp de mancat... mi-as dori acum sa ajung macar cum am fost inainte de sarcina, pe la 65... dar visez la 58 ...
Aaaa, am 1.70 inaltime.
Numai bine si nu va lasati fetelor ...ca se poate ! -
Cu VOINTA se poate !!! Va sustin pe cele care vreti sa slabiti!!! Eu am reusit de una singura cu VOINTA si incapatanare de catar! Ieseam in oras si beam doar limonada fara zahar, cand in jurul meu se consumai prajituri, cafele imbunatatite cu frisca si toate cele!!! Dar eu am stiu ce vreau pentru mine! Aveam "prietene" care ma imbiau adesea cu ce stiau ca-mi place si spuneam NU, nu-mi trebuie, mi-am schimbat obiceiurile!!!
Intrebati-ma tot ce vreti si va ajut cu drag!!!
Si nu uitati ca VOINTA trece muntii pe jos!
uitasem esentialul ... Am dat jos 42 de kg si lupt acum pentru inca 10 ... -
Pai nu am slabit 42 de kg in 5 luni , ci in 17 luni (am inceput la 1 aprilie 2008 !!! ). Cam cate 3 pe luna in medie, uneori mai putin.
Am facut si sport, evident! Fara sport nu se poate face nimic in cura de slabire! Dimineata mananc cereale su lapte de soia, cam o jumatate de castrone, iar la pranz o bucatica de piept de curcan cat palma, la gratar, cu foarte multe legume: vinete la gratar stropite cu lamaie, salata de rosii cu de toate! Seara, poate un mar, dar nu intotdeauna. Uneori cand nu gasesc cerealele care-mi plac, mananc dimineata doar fructe. Beau zilnic cel putin doi litri de apa plata si storc citrice (grappe-fruits, portocale).
Pestele il prefer la cuptor, fara ulei.
Dimineata alerg jumatate de ora. Seara de asemenea alerg! Inainte de a pleca la alergat, beau putina cafea pt ca ajuta mai bine la arderea caloriilor. -
Bun pontul cu cafeaua, nu stiam!
17 luni e altceva, nu citisem bine
So, mananci destul de putin .. si sanatos, asta imi place .. felicitari, esti foarte ambitioasa!
Eu n-am nevoie sa slabesc, mie mi-e greu sa ma mentin, intrebam din curiozitate pentru o prietena de'a mea ...
Din propria experienta spun ca alergatul e cea mai buna cale de slabit si de tonifiere ...
Succes fetelor in lupta cu kg -
Alizarin, te admir pentru ambitia ta ! Bravo !!! Pe mine ma cam lasa amibitia. Problema mea e ca nu prea stiu ce sa mananc acum, m-a parasit inspiratia, oare ar fi o greseala sa mananc o saptamana acelasi lucru in fiecare zi si apoi urmatoarea alt meniu? Mi-e foarte greu sa ma mai gandesc si la feluri de mancare de cand cu bebelul meu acasa si nici nu am ajutoare care sa-mi faca de mancare in fiecare zi. As manca asa: cereale cu lapte de dimineata, o cafea mareee ca am nevoie sa-mi tin ochii deschisi, apoi o portie de legume la tigaie cu piept de pui gratar si mai tarziu fructe, mor dupa nectarine...as manca kilograme intregi!

Am uitat sa zic ca am 73.5 de la 75 !!!
...in sfarsit se misca cantarul !!!
Si mai am o saptamana pana la botez...n-am nici o sansa sa fiu mai supla dar macar psihic ma va ajuta sa stiu ca am scapat de inca un kilogram. -
Bebelasul tau inca suge, asa ca ai grija sa te alimentezi sanatos pentru el! Legume cat de multe si fructe!!! Spanac, ceapa verde, usturoi, ardei, vinete, castraveti, salata verde, conopida, varza etc. etc. etc. Multa apa plata, fructe (mere, nectarine etc ..., citrice, lamai neaparat). Cand doarme ingerasul incearca sa faci 30 de abdomene simple (intinsa pe spate, genunchii pliati, mainile sub cap si ridica trunchiul). pare putin, dar nu stii ce efecte laudabile va avea! Tot secretul sta in perseverenta! Zilnic 30 de astfel de abdomene legate. Nu ia timp mult! Si inca un secret, mataniile din timpul rugaciunii sunt extraordinare! (40 la numar!!!)
Bafta si nu lasa timpul sa curga in defavoarea ta!
PS: Si daaaaaaa, greseala mare este sa mananci acelasi meniu in fiecare zi!!! Am citit despre aceasta eroare in cartea Mihaelei Bilic, "Mananc, deci ma abtin". -
Din pacate nu mai alaptez, ingerasul meu are limbuta prinsa, nu mi s-a spus la timp ca are si din cauza asta nu putea sa suga si l-am trecut pe lapte praf inca din primele zile acasa, am avut cateva tentative dar mereu cu urlete de foame si nu stiam de ce...asta e...m-am consolat cu ideea pana la urma, creste bine si e sanatos !
Immm...nu e bine ca nu pot manca acelasi lucru in fiecare zi...macar cateva zile, pt. ca mi-e foarte greu sa-mi fac si un meniu zilnic.
Multumesc frumos pentru incurajari
-
incepatoarea: Nu mi s-a lasat pielea. La forma corpului ajuta mult sportul. Zilnic trebuie lucrat: alergat, sau aerobic! Am fost cateva luni la sala, de trei ori pe saptamana cate o ora si jumatate! Acum doar alerg si ma mentin in forma. Dar acum e usor pentru ca am devenit dependenta de alergat, la inceput a fost greu. Oboseam repede, aveam zile si zile, dar imi spuneam ca daca ma las prada neznadejdii nu ajung nicaieri... CURAJ tuturor! Dieta (alimente sanatoase, fara uleiuri, dulciuri , grasimi, aditivi, amelioratori) si sport! Oricat de putin... Si doar jumatate de ora ZILNIC da rezultate fantastice. Nu descurajati, pentru ca se poate slabi fara sa va puneti sanatatea in pericol! Si mai ales nu luati pastile care promit miracole. Asa miracole nu exista. Acele medicamente, cu bani multi, vand boala si sperante desarte! VOINTA proprie este miracolul!
Va imbratisez!
PS: In 17 luni am slabit 42 de kg!