Pentru evele care merg la sala

•  
    • 475 mesaje
    14 Aug 2009, 22:07
    0 0
    O mare problema a mea sunt kilogramele in plus, am acumulat pe masura ce am inaintat in varsta dar mai ales in ultimii doi ani. La serviciu e mult sedentarism, am de dat cam 20 de kg dar in prima faza eu m-as multumi macar cu 5. In doua luni de cand am redus obiceiurile alimentare proaste (pizza, bere) dar fara miscare prea multa cantarul imi indica cu 3 kg mai putin. Credeti ca pot merge la o sala? Ma gandesc ca la kilogramele mele si fara antrenament nu voi putea tine pasul cu grupa, asta e cert. In plus, imi e cam jena femeile mai in varsta si cu mai multe kilograme pe unde merg?
  •  
    • 1352 mesaje
    15 Aug 2009, 10:41
    0 0
    Pai daca te duci sa faci finess,faci individual,nu e o grupa cu care sa tii pasul.Faci cum poti.
    Daca stai prin zona Vitan,iti recomand Oxygen Club.
  •  
    • 475 mesaje
    15 Aug 2009, 15:35
    0 0
    Fiteness-ul sau aerobicul, care ar fi mai recomandat?Miraj, merci de sugestie dar nu locuiesc in Bucuresti.
  •  
    • 152 mesaje
    16 Aug 2009, 17:26
    0 0
    Pentru inceput mergi mult pe jos, urca pe scari si streching, deoarece orice efort suplimentar poate sa-ti afecteze foarte mult articulatiile mai ales ale membrelor inferioare, la sala poti folosit banda de alergat, dar la pas
    Bineinteles ca trebuie sa continui si cu stilul dietetic pe care ti l-ai impus, oricum in timp cand o sa vezi rezultatele eforturilor tale o sa te temperezi foarte usor de la pofte
    Dupa fiecare perioada in care vei slabi 2-3 kg, o sa urmeze o perioada de stagnare, timp in care organismul se obisnuieste cu noua greutate, deci continua chiar daca pare ca nu ai rezultate.
    Succes si sa ne tii la curent cu progesele facute