Oferta speciala pentru EVE
-
0 0Masaj anticelulitic la domiciliu, preferabil Militari, Unirii; am pregatire de tehnician maseur (masaj somatic, reflexoterapie, masaj medical); folosesc creme profesionale termoactive, coffee, choco; pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Preturile sunt in functie de zonele masate, masajul poate dura intre 30-60 minute.
Promotia lunii septembrie, abonament mixt (5 terapii a cate 2 sedinte, pot fi facute si doua cate doua, de ex. in cadrul unei singure sedinte (~2 ore, masaj anticelulitic/relaxare + impachetare termocuverta, reflexoterapie etc.)
Discount 25% Bonus la achitarea integrala: o sedinta drenaj limfatic
O saptamana minunata, Dana -
In mare parte ai dreptate, Andrei
In particular fac masaj fara masa...dar am avut o perioada destul de lunga in care renuntasem la masajul in particular si lucram la un salon. In perioada aceea aveam niste dureri de spate cumplite, din cauza mesei, care nu era reglabila pe inaltime, iar pt mine era prea joasa.
Pe un pat normal ma descurc mai bine, pt ca m-am adaptat si nu ma doare spatele asa cum ma durea cand lucram la salon
Putem face un schimb de tehnici. Ar fi o idee buna de luat in calcul. -
Dana, daca nici eu nu fac sport....Eu am in medie cam 3 masaje pe seara, iar dimineata merg in parc si alerg, abdomene, flotari, etc. Numai ca noi oferim masaj clientilor nostri, in timp ce noi suntem precum croitorii fara haine, sau pantofarii fara pantofi. Si ironia cea mai mare vine la sfarsitul sedintei de masaj, cand iti spune clientul: "Stii ce bine a fost?" Nu, din pacate nu prea stim...Dar macar plecam cu multumirea ca ne-am facut treaba.
-
Daca nu aveti timp sa ajungeti la masaj, practicati un sport, iar zilnic dimineata exercitii de stretching, tai chi, energizare, ceva si durerile de orice fel dispar

Andrei, ma bucur ca te intretii prin sport, dar masajul tot masaj ramane
Eu merg de obicei la un maestru chinez, deci am parte mai mult de presopunctura, mai fac si impachetari la termocuverta, un alt fel de relaxare, uneori chiar adorm, dupa cum imi cere organismul. Avantajul nostru este ca putem aplica si automasajul sau reflexoterapia pe noi insine
BTW, am absolvit aceeasi scoala de masaj, deci sunt sigura ca esti un bun profesionist
-
Din experienta in lucrul cu aceasta 'afectiune' inestetica la prima vedere, dar care de fapt este medicala, pot spune ca problema se poate remedia pe langa masaj, tratamente corporale si sport prin:
-aport sporit de lichide (apa, legume si fructe), altfel se poate ajunge la retentie hidrica, adica membre inferioare umflate, mai ales in zona genunchiului si gleznei, implicit senzatia de greutate (daca corpul nu este hidratat corespunzator atunci pentru ce are o inteligenta proprie isi va face rezerve chiar si o singura cana de apa bauta pe zi si in consecinta o retine)
-inlocuirea dulciurilor, si a zaharului in special cu fructe si miere (1-2 lingurite pe zi, aduce aport de minerale, vitamine, enzime etc , furnizandu-i energie organismului)
-consumul regulat de fibre din cereale integrale, cu cat mai multe tarate cu atat mai bine (ideal inaintea oricarui tratament / dieta este bine sa fie curatat mai intai colonul)
-consum redus de sare, inghetata, ciocolata, cafea, bauturi carbogazoase cred ca e de la sine inteles
-fara fumat (celulele nu se mai oxigeneaza, pielea devine flasca, apar vinisoare sparte etc.)
Nu trebuie sa ne schimbam dieta peste noapte, modificarile vor fi facute progresiv si aplicate cu bun-simt, adaptate la stilul de viata si personalitatea fiecaruia dintre noi, iar daca primul pas nu-l facem noi acum, atunci cine si cand? -
Pe langa o dieta echilibrata (am postat mai sus cateva reguli de baza) si miscare (mers pe jos, exercitii fizice, jogging etc.), masajul ajuta la:
-imbunatatirea circulatiei sangvine, respectiv limfatice;
-relaxarea musculara si cresterea tonusului si a capacitatii de efort fizic;
-detensionarea cervicala si lombara;
-imbunatatirea calitatii somnului, a puterii de concentrare si memoriei;
-remodelarea corporala, eliminarea aspectului inestetic provocat de celulita;
-recuperarea aspectului fizic după sarcina si nastere.
Cu ajutorul Body Fat Monitor se poate determina compozitia corporala, adica procentul de tesut adipos si muscular, primul trebuie sa scada, iar al doilea sa creasca
Ca si ex. de la 67.9 kg la 65.4, tesutul adipos de la 34.7% la 30.0,iar masa musculara a crescut de la 26.3% la 29.1; meritul este al persoanei in cauza, si-a imbunatatit stilul de viata, a mers si la sala...
Btw, ce varsta, kg si inaltime ai?