ce sporturi faceti acasa?

•  
    • 49 mesaje
    18 Iul 2009, 11:56
    0 0
    Intreb pt ca desi nu sunt o persoana grasa, am ceva celulita care parca se vede tot mai nasol in ultima vreme, si as vrea sa ma apuc de ceva sport in propria casa, dar nu stiu ce. Daca la voi au rezultate, recomandati-mi exercitiile voastre.Eu pana acum 2 ani eram maniaca a sportului, alergam km intregi, abdomene la greu, nu am avut niciodata burta in 25 de ani, apoi m-am angajat si programul de la job nu imi permite sa ajung la sala dupa-amiaza, iar dimineata daca ma apuc de sport, ajung pe la ora 18 intr-o stare de extenuare incredibila, trebuie sa dorm sau sa bag o cafea, altfel nu mai sunt buna de nimic. Astept un sfat de la voi.Multumesc si va pup.
  •  
    • 8 mesaje
    18 Iul 2009, 19:09
    0 0
    Buna!
    Eu ma duc la sala, seara...am timp...dar mai fac si acasa dupa YouTube - TaeBo cu Billy Blaks, zumba aerobic...care-i super!
    Folosesc tot felul de creme anticelulitice cu efect termic si mi-am cumparat Vobro-Masagiatorre!
    Daca stai in Drumul Taberei iti recomand o Sala cu ore de aerobic de la 20:30
    Mai vorbim!
    Mada
  •  
    • 254 mesaje
    18 Iul 2009, 19:48
    0 0
    eu fac Winsor Pilates, sunt foarte bune, nu iti trebuie foarte mult spatiu si nici timp...sa-ti zic drept, le-am luat de pe torrente, absolut tot ce am gasit, sunt diverse programe pentru anumite parti ale corpului, in functie de timp si programe complexe...le poti gasi si pe un site care vinde dvdurile (sunt cele din reclama TV).
    Bafta!
  •  
    • 10 mesaje
    18 Iul 2009, 20:13
    0 0
    acasa am stepper si bicicleta medicinala , plus mai vine cine sa-mi faca masaj
    la fel ca tine , la gym ajung deja rupta de oboseala de la servici , pic pe mine de somn mai faceam prostia sa iau redbull , si numai aripi nu-mi dadea .. aveam mari dureri de cap , ca si cand ai avea alcool pe plaja , ameteli nu gluma
  •  
    • 1 mesaje
    19 Iul 2009, 15:51
    0 0
    Buna! Eu m-am apucat de Aerobic cu Miky de la IndraGym si imi place destul de mult, nu fac tot timpul , cam de 3 ori pe sapatamana seara cand am timp, mai mult iarna, vara prefer sa ies cu rolele . E destul de fain ca fata de ce am mai incercat, nu ma plictiseste. Cel pe care il am eu tine cam o ora si 10 minute si uneori pun niste muzica antrenanta pe fundal si nu simt cum trece timpul. Cateodata cand sunt suparata mai fac si tae bo (cardi cu Billy Blanks (ca sa elimin energiile" negative" de peste zi) .
    O alta solutie : te poti inscrie la o scoala de dans- te tine in forma si e distractiv. Eu am mers la Espansivo e la 2statii de bus din P. Romana , de 2 ori pe sapamana seara( cu Dragos ).
    Una din prietenele mele (care se plictiseste destul de des) danseaza acasa aproape in fiecare seara o ora si tre sa iti spun ca de cand s-a apucat e intr-o forma si dispozitie excelenta .
    Acum vezi si tu care varianta ti se potriveste mai mult .
  •  
    • 165 mesaje
    22 Iul 2009, 22:42
    0 0
    Eu fac abdomene...cica,,,,ca fac 2 zile si ma opresc....ca nu mai am chef..da asta nu ca sunt grasa ci asa..de mentinere