Sfat!!!!!!!!!!!!!

•  
    • 39 mesaje
    14 Iul 2009, 22:39
    0 0
    Am 18 ani,1.78-1.79 si oscilez 59-60 kg.E normal?Eu simt ca as mai vrea sa slabesc,dar incerc macar sa limitez cantitatea de dulciuri,de care sunt mare amatoare.Voi ce ziceti?
  •  
    • 405 mesaje
    15 Iul 2009, 09:15
    0 0
    sunt atatea topic-uri deschise pe aici....chiar nu ai gasit in nici unul ``solutia``????

daca te uiti bine vei vedea ``5kg`` ``ce am mancat astazi`` si multe altele.....in toate este vorba despre kg in plus si cum facem sa scapam de ele.....nici de diete nu cred ca mai are nimeni nevoie.....cred ca stim cu totii ca pt a slabi este nevoie inaintea unei diete echilibrate, de vointa si ambitie.....apoi cred ca stii la fel de bine ca toata lumea ca daca vei manca la fast-food, dulciuri, bauturi racoritoare cu acid si tot felul de chimicale...sigur nu vei slabi nicicand.....ia incearca tu sa mananci fructe, legume, carne slaba, peste, pui, lactate si vezi daca se intampla ceva.....nu doar pana cand vei slabi ci incearca sa faci din asta un mod de viata....

bafta!
  •  
    • 1352 mesaje
    16 Iul 2009, 10:19
    0 0
    Akio,tu ai citit cu atentie ce a zis fata?
    La inaltimea ta si 59 de kg nu mai e nevoie sa slabesti.
    Mananca sanatos si fa sport ca sa ai o buna conditie fizica,dar nu te chinui sa slabesti.
  •  
    • 34 mesaje
    19 Iul 2009, 19:56
    0 0
    Nu ai de ce sa-ti faci griji!Iar daca ti se pare ca ai avea ceva ceva in plus,cauta un antrenor personal la o sala de sport.
  •  
    • 19 mesaje
    1 Sep 2009, 21:42
    0 0
    Yees , este normal . De exemplu eu am 16 ani - 1.76 si 59 de kilograme si sunt in aceeasi situatie ca si tine . Am reusit sa dau jos 6 kilograme [ceea ce a fost foarte greu] si acum mi-e sa nu le pun inapoi .
  •  
    • 9 mesaje
    2 Sep 2009, 20:23
    0 0
    voi va plageti?? pfai...atunci ce sa zic eu?? am 1.74 inaltime si 75 de kg. sunt oribila de-a dreptul!! acum merg la masaj sper sa se vada rezultatele si la aerobic...nu vreu sa slabesc nu stiu cat, dar macar sa ajung la vreo 68-69 de kg.pt ca nu mai suport!!!