este bn?

•  
    • 10 mesaje
    9 Iul 2009, 10:01
    0 0
    buna evelor....m-am hotarat sa dau cateva kg jos....si...am inceput...sa nu mai beau sucuri...din comert....decat apa plata...si...in loc de dulciuri....cate o nectarina...si o piersica......carne..nici atat.....decat...lapte....iaurturi...sana...si cereale cu lapte
    mai ...dansez////cand AM timp....fac exercitii fizice..
    oare am sanse sa dau cateva kg jos?:">
    va multumesc!:*
  •  
    • 1044 mesaje
    9 Iul 2009, 13:25
    0 0
    E foarte bine.Dar sunt curioasa de ce ai exclus carnea..
    Grasimi saturate gasesti mai multe in branza decat in pieptul de pui.
    In plus pestele ar fi foarte bun, scade colesterolul rau..
  •  
    • 10 mesaje
    9 Iul 2009, 15:58
    0 0
    nu...carne de porc...nu mananc....si alte prostii.....dar peste mananc si piept de pui..dar nu exagerez///,,
    :*
  •  
    • 247 mesaje
    10 Iul 2009, 00:10
    0 0
    Nu,nu este "bn". Banuiesc ca dupa limbajul tau de pe "mess" nu esti prea maricica asa ca daca inca nu ai aflat: NU este "bn" sa nu mananci carne deloc.
    In plus,o sa vezi ca dupa o zi in care ai mancat numai iaurt si nectarine si ce oi mai fi scris tu,o sa te simti ametita pentru ca esti destul de mica si ai NEVOIE DE CARNE.
    Nu iti spun sa mananci ceafa de porc cu 3 degete de grasime pe ea,mananca pui,peste,curcan la gratar.
    Asa ca fa "bn" si mananca , carne.
  •  
    • 689 mesaje
    10 Iul 2009, 15:51
    0 0
    mananca carne pentru ca are proteine, fara de care nu o sa pui muschi deci nu o sa slabesti. Pui, curcan, peste - nu au multe calorii, sunt satioase si ajuta la slabit.
  •  
    • 10 mesaje
    11 Iul 2009, 10:14
    0 0
    scz///pentru "bn"...dar..asa mai scriu eu...aveti dreptate..nu sunt mare...am doar 13 ani:">
    mananc peste....cat pot...dar nu prea mult....carne de porc...nu prea imi place...:">;;;
  •  
    • 247 mesaje
    12 Iul 2009, 18:15
    0 0
    O sa vezi ca daca mananci echilibrat o sa te simti si mai bine si o sa ai si rezultate dar eu totusi cred ca ar trebui sa mai astepti sa mai cresti.
    La 13 ani esti in crestere si nu e bine sa slabesti...Si eu la 13 ani aveam vreo 65 de kg dar dupa ce am mai crescut am slabit facand sport si mancand echilibrat(include si carne)
    Asa ca...nu iti fa griji draga mea,ai timp sa te faci o fata frumoasa si cu corp frumos...trebuie doar rabdare.
    Bucura-te ca esti micuta si poti manca ce vrei.O sa ai destul timp sa salivezi dupa inghetata altuia