niste sfaturi va rog
-
0 0buna fetelor...de o luna ma chinui sa slabesc si eu si nu am dat niciun gram jos....am 70 de kg si as vrea sa slabesc 10....nu manac foarte mult o masa 2 pe zi,beau multa apa si fac exercitii de aerobic de pe youtube in fiecare dimineata o ora... cateodata fac si seara.....am muschii mai puternici si ma simt mai bine in rest aceleasi kg....vreau si eu niste sfaturi ce sa mai fac sa slabesc ?
-
Anitta,ai mai slabit pina acum?
Daca da ,corpul tau este in faza in care se obijnuieste cu noua greutate si se mentine, va mai dura cam 1 luna pina ce vei vedea din nou rezulate.
Daca nu,exercitile pe care le faci nu sunt consumatoare de calorii trebuie sa le alternezi cu ceva mai in forta ca bicicleta eliptica sau joging-ul.
Mai poti sa pacalesti organismul trecind pe regim de 5 mese foarte mici. -
da am mai slabit acu 2 ani si atunci am reusit....acu am luat anticonceptionale si daia m-am ingrasat...
.nu cosum foarte multe calorii pe zi .....
o sa incerc sa manac mai multe mese sper sa mearga ....
apropo greutatea asta o am de prin martie de cand am renuntat la anticonceptionale....
am incercat sa raspund tuturor la intrebari ....va multumesc pentru sfaturi dak mai aveti as fii recunoscatoare... -
anitaaa nu conteaza nr. meselor, ci nr. caloriilor.Acum 3 luni eram mai activa pe aici pe forum si ma plangam ca nu reusesc sa slabesc.Ei bine, am reusit!Nu am ajuns la 57 de kg, dar am 59 la 173cm si arat al naibii de bine
.Si nu am de gand sa ma opresc aici....Sa-ti spun cum am slabit.Dimineata, pap o cafea, fac 15 genuflexiuni si 30 de abdomene. La ora 13 gust ceva gen: branza cu rosii, iar mai pe seara sau cand mi se face foame, pap nectarine cate vreau. Daca mi-e pofta de inghetata, mananc si 3 pe zi.Totul este sa nu te gandesti ca esti la dieta, sa ai mintea ocupata cu altceva.Slabesti mai repede asa.Bafta! -
Conteaza si numarul meselor, zicea o eva mai sus, mai multe mese accelereaza metabolismul pentru ca organismul vede ca are energie tot timpul si incepe sa consume serios, nu se abtine. Dar conteaza si numarul caloriilor cat ci ceea ce mananci. Mai putine grasimi si zaharuri, mai multe proteine sa pui muschi care la randul lor vor consuma mai multe calorii. Incearca sa renunti la deserturi, mananca odata la 2.5 - 3 ore, alternand o masa cu o gustare. Am vazut pe net un articol despre cum se mentine jesica biel, si avea 5-6 mese pe zii plus exercitii cu grutati si cardio.
-
cateva reguli simple:
- sport zilnic macar o ora, intens
- 3 mese pe zi si 2 gustari intre
- elimini tot ce inseamna zahar, dulciuri, prajeli, grasimi, fainoase reduse mult, mancrea cruda sau fiarta, nu prajita, fara sosuri si alte adaosuri, ulei numai de masline, fara sucuri din comert, nici macar neacidulate.
- ultima masa cel tarziu la ora 7 seara, daca te culci pe la 11, sa zicem.
daca respecti aceste principii timp de macar o luna, nu exista sa nu ai rezultate.
bafta!