Mai tine cineva South Beach?

•  
    • 247 mesaje
    16 Iun 2009, 17:43
    0 0
    Ok,stiu ca eu sunt aia care a slabit atata amar de kg cu DIETA SANATOASA si ca acum dau cu bata in balta fiind in prima zi de dieta South Beach.
    Bineinteles ca nu am vrut sa imi mai "chinui organismul" cum am facut lunile astea din cauza a 5 kg acumulate in urma sarbatorilor (de iarna si Pascale)... si am vrut sa incerc ceva care pare mai omeneste,adica nu ca si cea cu supa de varza care iti garanteaza o slabire excelenta dar nu iti plateste si spitalizarea
    Asa m-am invartit si m-am sucit in jurul cozii pana m-am trezit la o distanta relativ mica de VACANTA (ceea ce inseamna costum de baie)
    Nu sunt grasa,arat exact cum ar trebui sa arate un om normal(nu piele si os dar am pus in COLACEL foaaarte dragut,iar burtica se face straturi-straturi si va spun sincer... ma durea stomacul de cat mi-am tras burta ultima oara cand am mers la piscina...
    M-am documentat despre dieta,e totusi dupa cum spuneam,omeneasca si din ceea ce am mai gasit pe forumuri,are rezultate foarte bune.
    As vrea (defapt vreau din toate puterile) sa slabesc minim 4 kg in 3 saptamani. (desi dieta garanteaza pierderea a 5 kg in 2 sapt si am vazut pe forumuri multe femei care slabisera atat)
    Tocmai de aceea,Evele care au avut rezultate cu dieta asta,veniti "de ma sprijiniti" si va rog,celelalte carora va dau dreptate si aveti mai mult creier decat am eu la momentul asta,nu ma certati Ca ma cert eu destul cand vad gelatina de pe abdomen (AA,fac abdomene si niste sport p-acol Tot ceea ce incerc sa fac e sa nu imi daunez prea tare si sa mai dau ceva jos mai ales ca prin dieta,se slabeste in jurul taliei cel mai mult,ceea ce e IDEAL.
    Astept Evele care au avut rezultate ca zau, acuma "ma trezi cu colacu-n boata" nu cand mancam clatite ca vita la 12 noaptea Om mare cu creier mic
  •  
    • 247 mesaje
    16 Iun 2009, 22:08
    0 0
  •  
    • 247 mesaje
    19 Iun 2009, 22:05
    0 0
    Totusi... mai tine cineva?