16 kg in 5 luni
-
0 0Atat am slabit in 5 luni 16 kg si am reusit sa ajung la greutatea de 57 kg.Am uitat sa mentionez ca am 24 ani, 1.65 inaltime si acum aproape 57kg......As dori sa stiu daca este ok greutatea mea de acum raportat la inaltime.Astept raspunsuri...pup evelor
-
nu am avut intentia sa ascund cum am slabit aceste 16 kg dar in trecut am mai scris meniul meu
....dar mai pot repeta pt voi ca sunteti niste eve dragutze
...am facut sport numai 2 luni ,sala deloc si meniul meu e constat intr-unul foarte sanatos:fara paine, paste fainoase,dulciuri,am evitat cat de mult am putut e-urile ,fara prajeli .3 mese pe zi la ore fixe si pana in ora 18 seara,daca mi se face foame dupa aceasta ora "ma alimentez" cu o bomboana solano
dar asta incerc cat mai rar.asta a dat rezultate la mine acum daca doriti faceti-va si voi un meniu cu ceea ce va place mai mult si mancati multe fructe fac bine peste tot
si inarmati-va cu o vointa de fier cred ca acesta e lucrul cel mai important..spor la mancat sanatos si sa ne auzim cu vesti bune..mai putine kg si stare de bine..:*:* -
well , la prima vedere pare grea dar apoi devine foarte usoara

08.00 - cafea sau ceai fara zahar
10.00 - iaurt dietetic
13.00 - carne de pui sau peste fiarta [fara limite]
16.00 - un mar
18.00 - o grefa
Dupa ora18.00 se consuma numai lichide [apa sau ceai] .
Dupa ce termini cele 7 zile , sa te mentii cu ajutorul exercitiilor fizice si alimentatiei sanatoase . that's all . >
<
Bafta .. -
Fetelor ma uimiti cat de repede si usor spuneti voi ca ati slabit.Dar pentru pentru eve de 45 de ani cam ce dieta crede-ti voi ca ar fi buna? Eu incerc cam tot ce aud si citesc, fac si exercitii fizice de simt ca mi s-au spart oasele in mine si abia am reusit sa dau 4 kg intr-o luna.Poate exista vreo solutie miraculoasa si pentru varste mai inaintate
-
angora, 4kg/luna ti se par putine?
atat e cel mai bine sa dai jos..cel mai sanatos (maxim 1-1,5kg/saptamana). mai bine incet si sigur.
dietele minune au si efecte inverse (probabil stii si tu ca pui la loc la fel de repede precum ai dat, lucru care nu cred ca te incanta).
cele mai sigure diete sunt cele in care dam jos incet, facem miscare, mancam sanatos...astfel, rezultatele sunt sigure.
am gasit mai demult site-ul irinei reisler. daca intri acolo pe forum, jos de tot (sub sectiuni) sunt spuse povestile utilizatoarelor (ai si poze..before/after). multe dintre ele sunt femei in toata firea, intre 40 si 60ani, care in 6-9luni au reusit sa dea jos cate 20-25kg.
poti incerca diete de acolo, mai ales ca ai si pozele celor care au incercat un anumit regim si cred ca te mai ambitioneaza vazand rezultatele lor.
bafta
-
25kg in 8 luni ti se par asa multe intr-un timp scurt? inseamna cam 3kg/luna, deci mai mult decat sanatos..plus ca sunt diete ok, nu drastice..si daca va rasfoi site-ul mai bine, va gasi si sfaturi de mentinere a greutatii, sfaturi despre alimentatie echilibrata si sanatoasa... de asta i-am si recomandat sa se uite acolo, ca sa caute si sa gaseasca strict ce o intereseaza.
-
Felicitarile mele rain, tine-o tot asha pana consideri ca ai ajuns la greutatea ideala inaltimii tale.Intr-adevar dupa o varsta dai mai greu jos din greutate fie chiar si 100 de gr.Acum nu ca eu asi fi foarte batrana si ca asi avea 100 de kg de untura pe mine, am 45 de ani si 65 de kilograme,inaltimea 1,67 dar vreau sa ajung la 60 de kg.m-asi simti mai bine in pielea mea.Cu mancarea sunt foarte atenta,fara paste, paine,grasimi si alte alea, dar constat ca nu reusesc sa dau decat cate 100-200 de grame intr-o saptamansi asta ma descurajeaza.Merg foarte mult pe jos, fac exercitii destule si ....geaba, asta ma omoara