Sfat!Va rog!

•  
    • 39 mesaje
    5 Iun 2009, 18:05
    0 0
    Am 1.78-1.79 si in jur de 59 kg.ce parere aveti?Eu tot simt ca as putea fi mai slaba!Dati-mi va rog un sfat!
  •  
    • 2312 mesaje
    5 Iun 2009, 20:20
    0 0
    ai IMC 18.4
    adica:
    "IMC < 18,5: Cantitatea de grasime corporala este foarte scazuta. Daca esti un atlet de performanta, atingerea unui IMC mic poate constitui un obiectiv pe termen scurt. Daca nu esti atlet, un IMC scazut poate indica faptul ca esti subponderal, ceea ce poate duce la o imunitate scazuta a organismului. Daca atat greutatea cat si IMC-ul au valori mici, e recomandat sa iei in greutate folosind o dieta sanatoasa si exercitii fizice menite sa-ti creasca masa musculara."
    Te incadrezi la subponderabilitate..
    Deci intrebarea ta depinde de mai multi factori..Daca vrei sa ai o greutate normala, ar fi indicat sa nu mai slabesti.Daca nu...da-i inainte..
  •  
    • 1352 mesaje
    6 Iun 2009, 13:38
    0 0
    La inaltimea ta e f bine.
    Esti chiar mai slaba decat ar trebui.
    Nu e recomandat sa mai slabesti.
    Daca doar nu iti place cum arati sau doar ai un pic de burtica,fa sport pt intarirea muschilor.
  •  
    • 90 mesaje
    30 Iun 2010, 20:28
    0 0
    Cel mai bun sfat http://sfaturi-utile.com/2010/06/26/sanatate-2/ce-exercitii-fizice-favorizeaza-arderea-grasimilor.html

Ajuta-ti si tu prietenele!
  •  
    • 425 mesaje
    1 Iul 2010, 09:09
    0 0
    esti mai mult decat ok, crede-ma. daca vrei sa mai slabesti si mai si reusesti sa faci asta, vei ajunge sa te confrunti cu alte probleme de sanatate,. carente de vitamine si minerale si o lipsa generala de echilibru. Esti foarte aproape de standardele de inaltime si greutate ale manechinelor, dar nu cred ca o silueta famelica te va face mai frumoasa sau mai dorita. Obsesia asta pentru greutate cat mai mica, in conditiile in acre deja esti slaba, denota o problema in alta parte, de fapt, Spune-mi de ce esti nesigura pe tine ca om, ca femeie. In mod clar greutatea e doar un pretext, draga mea slabuta.
  •  
    • 150 mesaje
    5 Iul 2010, 00:35
    0 0
    Si eu ma confrunt cu o idee ciudata.Am inaltimea de 1.64 cm si pana acum o luna aveam 43 de kg.Toata lumea imi to spunea ca sunt prea slaba si sa ma mai ingras putin.Acum m-am ingrasat 2 kg,am 45 kg si desi imi doream sa mai iau in greutate putin acum ma simt grasa,nu ma simt bine in pielea mea.Ma ingrozeste ideea ca o sa ma ingras si nu as suporta asta.Realizez ca este o idee de anorexica ...........Mentionez ca niciodata nu am fost obsedata de greutatea mea....Probabil ca o sa imi revin....
  •  
    • 10 mesaje
    9 Iul 2010, 19:28
    0 0
    Buna, am citit un articol care mi s-a parut interesant si chiar am gasit lucruri utile.
    Vi-l recomand
    :http://www.afladespre.ro/spune-adio-kilogramelor-in-plus-975.htm
    Pupici.
  •  
    • 175 mesaje
    9 Iul 2010, 20:54
    0 0
    redlips eu am 1.62 cm in inaltime si la 47 de kg simt ca imi este cel mai bine.Scazusem la 45 de kg nu demult si desi eram mai mult piele si os ma simteam foarte bine.Sincer si eu zic ca la greutatea care o aveai inainte erai prea slaba, indiferent cum erau distribuite kg-le.Iti inteleg teama de a nu te ingrasa peste masura, eu cred ca 2 kg nu ar fi o tragedie daca te-ai mai ingrasa pentru inaltimea ta.Dar fiecare stie cel mai bine care e nr-ul de kg potrivit.Conteaza mult si cum sunt distribuite, oricum ideea e ca este ok sa te preocupe aspectul fizic, dar e bine sa nu facem o obsesie din asta.Valabil si pentru autoarea topicului, nu vad rostul unei slabiri exagerate care ti-ar da peste cap metabolismul.
  •  
    • 260 mesaje
    21 Iul 2013, 23:14
    0 0
    Esti foarte inalta si kg sunt ok. Adica vezi sa nu pari gen "schelet" si apoi sa iti dai seama ca nu strica cateva kg in plus