Cu bicicleta?!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
4 Iun 2009, 21:200 0Buna fetelor!
Am multe kilograme de dat jos si nici tanara nu mai sunt. As vrea macar 5 si inca 5 apoi dar fara miscare nu apar rezultate. Sala nu ma atrage si nici conditie fizica nu am.
M-ar tenta insa sa ma las de calculator si sa-mi iau o bicicleta pentru ca tot este vara. Dar cum aici nu exista pista ciclabila nu stiu cum sa pun in practica ideea mea. Si singura si cu kg mele nu stiu, mi-e jena!
Mai practica cineva sportul acesta,unde, cum , da rezultate? -
6 Iun 2009, 11:10pai cum asta e tara lui Papura Voda nu-ti trebuie pista de bicicleta
poti sa mergi si pe sosea, si pe trotuar, pe unde vrei.
eu am bicicleta si ies in medie cam o data pe sapt. nu practic sport sa slabesc neap, ci pt ca imi place f mult.
presupun ca pt a slabi iti trebuie un program pus la punct de care sa te tii.
pe mine ma streseaza aglomeratia din parcuri. uneori n-am cand sa ies decat in weekend si e plin peste tot. cum ziceam, merg si pe sosea, si pe trotuar, depinde de conditiile din teritoriu. -
6 Iun 2009, 13:32Grecia, asta e o problema, faptul ca incomodezi, pe strada e o circulatie infernala iar pe trotuar mi se pare o lipsa de respect fata de toti cei care circula. Am testat lucrul acesta ca si pieton, intr-o zona frumoasa, in oras, unde lumea circula sau se plimba, sunt oameni de diferite varste, unii mai in varsta. E atat de neplacut sa vezi tineri cu role sau biciclisti si sa nu mai ai loc de ei, sa te gandesti ca poti fi lovit si sa mergi cu teama. Mama a suferit mult, stat la pat pentru ca a fost lovita de o bicicleta. Sa nu mai vorbesc de cei care merg pe role cu sariturile lor!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness