picaturi Slim Complex
-
3 0am vazut intr-o revista povestea unei tipe care slabise 39 de kg cu ajutorul unor picaturi . Aceste picaturi promit ca te ajuta s-a slabesti mancand ce vrei si intr-o perioada foarte scurta de ex tipa de mai sus slabise kg respectie in 3 luni si apoi spunea ca a terminat cura acum un an si nu s-a mai ingrasat de atunci. Pt ca imi doresc foarte mult sa slabesc va adti seama ac am fost atrasa imediat de ce promit aceste picaturi si am facut comanda.Acum sunt in asteptarea coletului ..dar pt ca exista si un dar mi-sa facut un pic frica mie teama ca ma voi ingrasa apoi mai rau. Nu stiu ce sa fac. Voi ce parere aveti ...ce a-ti face in locul meu?
-
Cum puteti sa credeti ca poti manca ORICE si ORICAT si slabesti???
Si chiar sa zicem ca s-ar intampla asta (desi sincer ma indoiesc), va dati seama ce otrava pentru organism? Mai functioneaza el normal?
Cand mama imi spunea sa las naibii. pastilele de slabit si curele drastice ca o sa imi dau organismul peste cap, nu am vrut sa o ascult.
Dar a avut dreptate.
Singura metoda normala de slabit pe care o mai accept: sa ma abtin pe cat posibil (ideal sa le scot de tot) de la paine, dulciuri si mancat inainte de culcare. Si miscare ...
Functioneaza pt oricine ......
Fetelor, nu mai fiti naive si nu va distrugeti ... cand o sa va para rau o sa fie prea tarziu! -
eu am slabit skumpy cu superslim pastile 13 kg in 2 luni dar depinde de oganism, mama mea nu a slabit de la ele decat vreo 5 kg in 2 luni , sincer am avut 75 de kg si acum am 62 si nu mai am dc sa slabesc ca am 1.70 si e de ajuns cat am slabit al inaltimea mea asa ca vroiam pt mama mea care vrea sa slabeasca neaparat...si vroia aceste picaturi si am aruncat din pacate revista unde aveam adresa si nr de tel pt comanda
-
Buna!!! Am vazut si eu acea revista...mi s-a parut interesant si am intrat pe sait ( www.slabit-rapid.ro )...Am comandat,dar nu prea inteleg in cat timp ar trebui sa vina pt ca acolo spune ca te anunta prin e-mail sau te suna in fine...eu am deja cateva zile si nici macar un e-mail nimic! Sper sa nu ma dezamageasca si sa primesc coletul.
-
Buna...Da...vreau sa va zic ca am primit picaturile...si le iau de 4 zile si nu am slabit nici macar un pec ca sa numai spun ca ma duc si la sala zilnic!!!Momentan sunt dezamagita de ele,pur si simplu nu cred ca vor avea vreun efect,dar oricum,le voi lua pana la capat sa vedem poate poate ceva un pec acolo sa slabesc!!Toate vrajejile alea..."COMANDATI FARA NICI UN RISC!VOR AVEA EFECT INCA DIN PRIMA ZI!"....Dar sincer nu va sfatuiesc sa comandati.Parerea mea,cel putin in momentul de fata!
-
Buna fetelor!Si eu ca multe altele am probleme cu greutatea...Am incercat si eu prin regimuri,dar dupa ce nu am mai tinut m-am ingrasat dar cu toate astea am slabit cat timp am tinut.M-am lasat si eu incantat si am spus ce rost are sa tin regim cand sunt atatea "produse minue"pe net si pot slabi fara efort...este o mare prostie!Eu mi-am comandat acele picaturi slim complex si nu am slabit deloc ba din contra dupa ce nu le-am luam m-am mai ingrasat,bn putin,cam 3 kg dar conteaza si am mai si facut sport(ma duceam la sala zilnic) si in afara de asta cat timp am luat acele picaturi am avut dureri groaznice de stomac!Deci va dau un sfat sincer si din inima NU MAI CREDETI IN TOATE ACESTE VRAJELI,nu vom slabi doar luand niste picaturi sau pastie si chiar daca slabim bine nu ne va fi dupa si cu siguranta ne vom ingrasa.Asa ca ramane singura varianta cu regimul si sport si pana la urma stiti cum se spune "cine ne place ne place si asa"...corect nu?...PoooP si bft cu slabitul!!!
-
Mai doamnelor ,nu va mai lasati pacalite cu fel si fel de solutii de slabit ,parca a-ti fi Oana Zavoranu cu vrajitoarele ,voi nu stiti de aspirina saracului ,vorbesc cat se poate de serios ,la sala de sport e scump sa mergi dar faceti voi sex in fiecare noapte timp de 2 saptamani ,dar pe bune si pe urma sa va luati dimensiunile si mai vorbim .
-
Buna dragelor.Eu am preferat sa mi cumpar o bicicleta eliptica pentru acasa si este destul de ok,fac zilnic cate 10 min pe bicicleta si uneori fac si cateva abdomene.In rest am o alimentatie sanatoasa,nu tin diete le urasc,ne fac mai mult rau .Am slabit in doua luni aproape 10 kg mancand sanatos ,3 mese pe zi si band in fiecare zi ceai pentru eliminarea toxinelor din organism si slabire ,se numeste Canadian Tea ,pentru amatoare.Am vazut in emisiunea Simonei Balanescu cum a doctor nutritionist a spus ca,
cauza nr unu pentru care ne ingrasam sunt toxinele acumulate in organism.pupici