Pastila Super Slim

•  
    • 1 mesaje
    20 Mai 2009, 15:20
    0 0
    Buna. As vrea sa stiu daca cineva a incercat aceste pastile,(eu stau cu ele in geanta si inca nu indraznesc sa le iau). Au reactii adverse?a slabit cineva cu ele?Ca prospect par destul de in regula.
  •  
    • 1037 mesaje
    21 Mai 2009, 22:35
    0 0
    iti taie pofta de mincare si din cauza asta te vei simti ametita.(pt ca nu te mai hranesti)
  •  
    • 427 mesaje
    22 Mai 2009, 11:37
    0 0
    de unde le-ai luat?am auzit mai multe persoane ca au luat si au slabit ca-ti taie pofta de mancare si ca trebuie sa mananci fortat....ceva-ceva altfel pici,dar nu-s de pe net ca alea sunt contrafacute.....si au ajuns si la 30 ron cutia.......alea originale cica sunt vreo 80-90 ron....si daca tot dau bani macar sa stiu ca-s din cele bune.....am o problema cu procuratul sa zic asa....
  •  
    • 107 mesaje
    22 Mai 2009, 16:55
    0 0
    buna, eu iau Superslim de 3 saptamani, intr-adevar iti taie pofta de mancare (pentru cele care rontaie toata ziua e fain), dar pot controla cat sa mananc, adica putin, ceea ce inainte sa le iau nu se intampla; mancam mult si des, atlfel mi-era rau de foame;
    s-au vazut din prima saptamana rezultatele, iar acum dupa 3 saptamani mi-i se spune "ai slabit"; ce bine e sa auzi asta; dupa atata timp de: "ce te-ai ingrasat asa?" sau "eram si eu asa grasa ca tine" sa auzi ca ai slabit, e mare lucru; nu m-am mai cantarit, dar se vede; la mine nu a avut efecte adverse rele; am mai multa energie, ceea ce nu e lucru rau pentru mine; apa beam si inainte multa, asa ca eu nu simt ca de la ele mi-e sete, cum spun alte fete; eu le-am luat de la naturaplant.ro cu 50 ron/cutia/pt. o luna, poti comanda pe net, sau mergi la magazin; si eu eram un pic sceptica in ceea ce le priveste si am citit multe mesaje de la cele care le-au luat; multe au slabit, altele nu, altora li-i s-a facut rau, altora nu; depinde de organismul fiecaruia; eu m-am riscat si ma bucur ca n-am nimic si sper sa ajung la o greutate mult visata; succes
  •  
    • 17 mesaje
    27 Mai 2009, 12:08
    0 0
    si sora mea si mama ia pastilele astea si efectele se vad clar sormea a slabit intro saptamana 5 kg si mama vreo 3 depinde de organism si am mai citit pe un alt forum k ar contine amfetamina acum nu stiu cat e de adevarat eu stiu k mama si sormea au luat pastilele de la farmacia sensiblu dak erau ashea periculoase nu cred k ar fi si in farmacii!!succes la slabit:*:*:**:
  •  
    • 1037 mesaje
    28 Mai 2009, 11:02
    0 0
    bella,sfatul meu este sa le iei tot la 3 zile si nu in fiecare zi...
    bea multa apa;chiar daca nu tie foame,mai ciuguleste cite ceva peste zi(mar,castravete,rosii,ardei,seminte de fl. soarelui)si vei fi ok.
    ti-am dat sfaturi, asa cum dau persoanelor care vin in farmacia unde lucrez in ideea ca ar dori sa slabeasca.....