mezoterapie
-
1 0Mezoterapie, impotriva celulitei ...
a incercat cineva? a dat rezultate? cat costa o sedinta? -
Dermoporatia se face la salon si costa cam 300ron dar asta cu tot cu microdermabraziune, adica curatarea si deschiderea porilor. Pe riduri rezultatele se vad imediat, la mine asa a fost. Celulita si vergeturi dupa 2 sedinte cam asa. Intra pe keiko.ro daca vrei mai multe informatii. eu acolo am fost, dar sigur mai gasesti si in alte orase-saloane.
-
am facut eu o sedinta de mezoterapie,insa din start doctora mi-a spus ca nu voi avea rezultate spectaculoase deoarece sunt slaba.Mezoterapie se pare ca are efect asupra persoanelor mai plinute...apoi am incercat la o alta clinica si mi-au spus acelasi lucru si nu am mai continuat sedintele.
Acum am inceput un tratament cu eximia pt celulita ,sa vad dc voi avea rezultate,pana acum am fost la o sg sedinta si nu m-a dat pe spate ,asa cum se spune peste tot ca slabesti 17-18cm ca nu stiu ce...in fine,incerc ,poate poate.pana acum am avut rezultate cu endermologia ,se mai estompase celulita.din cate am inteles eximia impina 3 terapii,printre care si mezotarapia ,numai ca nu iti face injectie...oricum dc vrei sa faci mezoterapie,nu te speria ,nu e dureros absolut deloc. -
mariamihai,
am o intrebare, daca nu te deranjeaza! dermoporatia umple/ridica ridurile? si cat dureaza efectul? pe mine ma intereseaza sa fac dermoporatie pt o cicatrice care este putin depreciata - sub nivelul pielii. crezi ca poate avea efect si asupra genului asta de probleme asa cum umple ridurile?
multumesc!