a facut cineva gimnastica motorizata?

•  
    • 2 mesaje
    13 Mai 2009, 13:04
    1 0
    Buna fetelor,

A incercat careva dintre voi gimnastica motorizata? Am vazut pe site-ul Irinei Reisler un caz cu o tipa care a slabit 22 kg in 3 luni facand la o clinica gimnastica motorizata. Era si un filmulet acolo cu niste mese mecanice care iti misca mainile/picioarele, vibreaza, cu diferite programe care lucreaza diferite grupe de muschi. As vrea sa stiu daca stiti pe cineva care a incercat si daca exista rezultate reale. Astept raspunsuri
  •  
    • 86 mesaje
    13 Mai 2009, 15:37
    1 0
    Frectie, am lucrat chiar la un astfel de salon si nu au absolut nici un efect.Iti dai seama ca faceam zilnic la ele si cate 5 min. cat aveai voie pe o masa din cate tin eu minte.Programul se numeste "slender you".Voi chiar credeti ca faceti treaba fara efort, fara nimic ????
    Pt. a slabi trebuie sa depui efort clar.
    SFATUL MEU : NU ARUNCATI CU BANII !!!!
  •  
    • 8 mesaje
    29 Mai 2009, 13:16
    2 0
    Buna fetelor!
    Nu stiu de ce faci astfel de afirmatii legate de acest gen de gimnastica, deoarece in cazul meu, pot spune ca a fost singura care a dat rezultate dupa nenumarate chinuri cu tot felul de aparate achizitionate acasa si regimuri dupa care puneam totul la loc, sau chiar mai mult....
    Am inceput acest tip de gimnastica in iarna anul trecut la salonul Bianca Slender You din Armeneasca, sunt la cel de-al 4-lea abonament, la inceput mergeam de 4 ori/sapt, acum de 2 ori.
    Am slabit 24-25 kg, mi-am schimbat look-ul in totalitate(inclusiv garderoba), ma simt mai tanara cu 10 ani iar cand ma intalnesc cu cunoscutii pe strada sau diverse locuri si imi spun ceva de genul"cum ai reusit sa arati atat de bine"vreau sa va spun ca ma unge la suflet si imi da incredere sa merg mai departe si sa ma intretin sau chiar sa mai dau ceva jos!
    Persoanele de acolo chiar s-au implicat si m-au incurajat permanent, sunt chiar deosebite iar atmosfera este intima, placuta si fetele cunoscute acolo, fiecare cu povestea ei(recuperare dupa operatii, circulatie proasta,stat mult la birou...etc},au avut rezultate similare cu mine, toate sunt f.multumite si continua sa vina la sala.Tarifele sunt de bun simt iar sedinta dureaza 1 ora(10 min/aparat}iar fetele de acolo suplimenteaza cand este nevoie fara a percepe nimic in plus.
    Vreau sa va spun ca chiar se munceste acolo doar ca atmosfera fiind placuta, exercitiile diferite de fiecare data, inima protejata si lucrati doar muschii, rezultatele apar uniform si destul de rapid - cam dupa 5/6 sedinte intervine remodelarea!
    Asa ca va rog sa incercati inainte de a arunca cu pietre!
    Credeti-ma ca merita!
  •  
    • 403 mesaje
    29 Mai 2009, 16:09
    1 1
    Michi, scuza-ma , dar sa stii ca 24-25 kg. in 3 luni nu este normal si este absolut imposibil, eu fac de 3 luni fitness(Adica efort) si nu am slabit maio mult de 3-4 kg .Chiar si medicii spun ca nu este normal si nici sanatos sa slabesti mai mult de 1 kg. pe sapt. asa ca ...........................................
    Minciunica si reclama................................
    Nu am nici un interes sa mint lumea ca nu sunt bune pt. ca nu am numit nici un salon, am numit doar programul.Acum, haide sa le lasam pe doamne sa decida cum cred ele ca este mai bine .
  •  
    • 8 mesaje
    30 Mai 2009, 19:06
    0 0
    Crede-ma ca mi-as fi dorit un astfel de salon, dar din pacate nu sunt atat de bogata iar din decembrie si pana acum sunt 6 luni, nu 3 asa cum iti ies tie, asa ca iar faci acuzatii ! Eu sunt f.multumita de rezultate si nu sunt egoista, chiar il recomand si altora care chiar au nevoie.
    Tie ar tb. sa-ti fie rusinica!!!
  •  
    • 403 mesaje
    1 Iun 2009, 08:32
    1 0
    Am auzit si eu ca nu ar fi eficiente si ca nu tot ce zboara se mananca, adica chiar sa slabesti fara efort imi pare cam imposibil.
  •  
    • 107 mesaje
    1 Iun 2009, 13:07
    0 0
    mai fetelor, cum sa slabesti zeci de kg cu gimnastica aia?
    le-am incercat si eu, dar fara regim si alt gen de miscare, pleci doar relaxata, nicidecum obosita/transpirata; aceea e gimnastica pentru cei cu probleme de sanatate (obezi/batrani/comozi/etc) sau nu au voie sa faca efort; eu stateam 10 min pe fiecare aparat, iar pe cel pentru spate si mai mult, ma lua somnul, iar pe ultima masa, nici nu puteam sa stau, ma enerva;
    cei cu probleme de coloana e bine sa ocoleasca acest gen de gimnastica, sau sa intrebe dr;
    parerea mea e ca-i timp pierdut si bani aruncati pe geam, voi faceti ce vreti
  •  
    • 86 mesaje
    1 Iun 2009, 13:54
    0 0
    Zici tu ca esti la al IV lea abonament si asta inseamna ca ai facut 3 luni si ca in 3 luni ai slabit douazeci si restul de kg., iar acum spui ca ai inceput din Decembrie oare unde este minciunica ??? Cred ca in tot ce ai zis este minciunica.Deci, RUSINICA !!!
  •  
    • 8 mesaje
    2 Iun 2009, 03:24
    0 0
    pai am spus foarte clar ca am inceput anul trecut, in iarna,nu am mentionat ca era decembrie intr-adevar, chiar am agenda langa mine - abonamentul are 12 sedinte- am inceput in decembrie pe la 1/2 lunii - 4 sedinte ca apoi au fost sarbatorile, ian-12 sedinte, febr- 10 sedinte, martie - 8 sedinte, aprilie- 7sedinte, mai 8 sedinte si azi am facut ultima sedinta din cel de al 4-lea abonament. Eu tot nu inteleg ce te supara asa de tare in faptul ca se poate slabi prin gimnastica motorizata?, ai vreun salon si iti face concurenta cel de acest gen?De ce tb.sa ma faci mincinoasa?
    Daca am spus ca am slabit, chiar asa este, nu am de ce sa mint, chiar a dat rezultate si inca o data repet ca nu am nici o legatura cu salonul, chiar sunt un client f.multumit de modul in care se lucreaza acolo.Nu stiu ce se facea la salonul unde lucrai tu, dar aici ne pun sa facem cate 2-3 pozitii pe fiecare aparat (abdomene,rostogoliri,deschideri broscute), mai putin cel cu picioarele( 2 ),dar si aici se fac abdomene si cel de relaxare ( 6), unde prin starea de somnolenta de care vb.tu se regleaza metabolismul.
    deci ............unde e minciunica !
  •  
    • 86 mesaje
    2 Iun 2009, 08:05
    1 3
    OK, spor la slabit in continuare ca probabil mai vrei sa mai slabesti inca pe atat.Mai bine ma duc eu la sala ca este de 1000 ori mai sanatos pt. elimini si din toxine si pt. ca faci miscare.Hai sa vedem care din noi are rezistenta fizica mai mare cand mergi la munte sau undeva.Eu am vb. din punctul de vedere al unui angajat care cred eu ca stie mai multe decat un client dar ma rog , daca tu sustii sus si tare ca asa este FELICITARI, dar eu tot nu cred.Si orice dr. iti spune cu nu este sanatos sa slabesti mai mult de 1 kg. / sapt.Ai curaj sa intrebi un dr. cum este mai sanatos pt. organism sa slabesti ???? 'Las-o asa , ca-i bine asa "
  •  
    • 8 mesaje
    2 Iun 2009, 11:19
    4 0
    Mersi pt.urari!
    Spor si tie la sala unde mergi!
    Nu vad de ce nu este sanatos sa faci gimnastica motorizatasi sa ai si rezultate bune si sigure, dar ma rog este opinia ta!Eu acum merg la 1-2 sedinte/sapt pentru intretinere.
    Ma multumesc cu rezultatele obtinute dar daca se mai duc cateva kg, nu m-as supara, ar fi chiar super! iar in privinta sanatatii si mobilitatii sa stii ca stau chiar f.bine!Acum pot sa urc scarile fara sa obosesc iar la munte m-am descurcat excelent intr-una din drumetiile facute.Exemplele pot continua dar nu are rost sa lungim la infinit discutia asta!