Am slabit fara dieta si fara infometare

•  
    • 27 mesaje
    11 Mai 2009, 18:12
    0 0
    Fetelor, eu am slabit fara sa ma infometez si fara dieta. Dupa nastere, am ramas cu 20 kg care au fost o povara pentru mine. Am incercat tot felul de pastile si ceaiuri care imi faceau mai mult rau, ma lesinau mai rau. Cu Slimologic am reusit sa scap de kg fara sa ma infometez si fara dieta. Sunt 100% naturale si ma simt foarte bine dupa acest program de slabire.
    Daca vreti si voi Slimologic, va rog sa-mi spuneti.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Mai 2009, 19:24
    0 0
    buna vreau sa stiu mai multe despre acest produs
  •  
    • 59 mesaje
    11 Mai 2009, 21:52
    0 0
    Si asa te cheama pe tine? Salon nu stiu cum?
  •  
    • 27 mesaje
    12 Mai 2009, 09:17
    0 0
    Numele meu este Dana si am auzit de la prieteni de acest produs pentru slabit. La inceput am fost putin sceptica datorita faptului ca incercasem tot felul de pastile pentru slabit, ceaiuri, diete care ma infometau si ma faceau sa ma simt mai rau. Sunt sigura ca asta patiti si voi cu aceste medicamente care ne distrug in favoarea a catorva kg care mai tarziu le pui la loc. Am zis sa incerc si acest produs recomandat de niste prieteni si spre surprinderea mea, dupa o saptamana am inceput sa vad efecte. Din a doua saptamana am inceput sa vad pe cantar efectul, slabirea a fost lenta, in prima luna am slabit 3,5 kg, in a doua luna 4 kg.
    Beau un shake dimineata care reprezinta micul dejun si apoi la amiaza si seara inainte de masa cu 30 minute, iau cate 3 capsule. Dupa ce iau capsulele mananc bine, fara sa ma abtin de la mancare insa nu se mai depune pe mine.
    Acum sunt foarte multumita si toata lumea ma admira ca am ajuns la kilogramele care le aveam inainte de nastere.
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 10:44
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 1088 mesaje
    12 Mai 2009, 11:05
    0 0
    Trebuie sa mancam sanatos si nu haotic + adjuvante, ceaiuri de slabit, se rezolva dilema.
    Pastilele nu fac minuni daca nu mancam sanatos.
    Trebuie schimbat modul de alimentatie.Va spun din experienta.
  •  
    • 59 mesaje
    13 Mai 2009, 16:32
    0 0
    Mda.. idem Herbalife.
    Am baut si eu la shake-uri si pastile pana mi-a venit rau si am ajuns tot la sport si dieta.
    Acum sunt slaba dar nu cu ajutorul "minunilor de pastile" ci cu ajutorul ambitiei..
  •  
    • 1088 mesaje
    14 Mai 2009, 17:19
    0 0
    De fapt e o reclama acest topic.

•  
    • 7673 mesaje
    17 Mai 2009, 15:19
    0 0
    dulce,ti-ai ales un nick......jos palaria
    ce-i dulce e si periculos
  •