uof...si eu incep...azi mere...disociat.

•  
    • 427 mesaje
    11 Mai 2009, 14:14
    0 0
    azi am mancat pana la ora asta 4 mere,dar mi-e gandul numai la mancare si sunt nervoasa si mi-e foame....uff ce greu e.....mai e cineva pe disociat pe zile cu cate un fel....adica daca e zi de fructe,aleg un fruct si merg numai pe ala,daca e carne e gratar sau fiert ...daca e lactate e un singur fel iaurt si tot asa...
  •  
    • 427 mesaje
    11 Mai 2009, 14:43
    0 0
    sau sa fie legume si fructe 3 zile si inca 4 carne si lactate?inca nu m-am hotarat.....nu stiu ce sa fac...ce ziceti?
  •  
    • 73 mesaje
    11 Mai 2009, 15:16
    0 0
    nu vreau sa te descurajez.am incercat sa tin si eu disociat mai demult: prima zi fructe, a 2a lactate, iar in a3a de carne simteam k pic pe strada...
    alege o dieta ekilibrata, k risti sa-ti dai metabolismul peste cap...
    succes si multa sanatate, ca-i mai importanta ca toate !
  •  
    • 27 mesaje
    11 Mai 2009, 16:18
    0 0
    eu am o solutie mai avantajoasa pentru tine, slabesti sanatos fara infometare. www.bucuresti.novanutria.com
    Dimineata se bea un shake, apoi inainte de masa cu 30 minute iei capsulele. Produsul este Slimologic, sunt persoane in Bucuresti care au tinut aceasta dieta si va poate confirma si voua.
    Informatii la Salon Maraviglia www.maraviglia.ro
  •  
    • 427 mesaje
    13 Mai 2009, 11:36
    0 0
    acasa cand am ajus am facut o salata cu 2 rosii,un castravete, un ardei si ceapa,am pus o lingura de ulei de masline si trecu ziua.....dar,ieri,sarbatoare in birou....baga snitel,rosie,castravete si vreo 2 praji si acasa orez la cuptor...bun....
    dar ma gandeam ca pe 23 am botez si sa incer pana atunci cam o sapt. cu supa de varza,o fi ceva....am in iulie 3 evenimente si nu mai incap in minic din ce am si pe criza asta nu arunc banii pe rochii pt. nunti si botezuri.....mai vedem de maine....sa trec sa iau varza azi.....nu vreau pastile,shake-uri si alte prostii si am uitat sa mentionez ca merg zilnic cam 3 kg. de voie de nevoie cand merg la servici.....acasa in week-end bag curatenie crunta si cam atat la capitolul miscare.....