a mai folosit cineva lindaxa?

•  
    • 70 mesaje
    7 Mai 2009, 15:24
    0 0
    Va rog ajutati-ma si spuneti-mi v-a ajutat ? V-ati mentinut dupa ce nu ati mai luat?Eu iau de aproape o luna si m-a ajutat enorm binenteles asociat cu dieta si sport dar mi-e teama dupa ce nu il voi mai folosi.Oare dak am slabit si datorita faptului ca fac aerobic, dans si am tinut o dieta ma va ajuta dupa ce voi renunta la el?eu sper ca nu voi pune iar kg inapoi dak voi continua cu un mod de viata sanatos si sport.Voi ce credeti?
  •  
    • 237 mesaje
    9 Mai 2009, 00:41
    0 0
    Nu vreau s ate intristez...sau poate asha a functionat la mine....am dat repede si tot repede am pus apoi...ba chiar in plus....si mi-am dereglat si organismul...acum dau mult mai greu jos kg fata de perioada de dinaintea ...pastilelor acestea...nu stiu...eu cred ca cel mai sanatos este sa faci sport..si sa manani cat mai sanatos...
  •  
    • 70 mesaje
    10 Mai 2009, 01:37
    0 0
    crede-ma ca de asta mi-e frica cel mai tare in timpul cand le-ai luat ai facu sport? ai tinut o dieta? dupa ce nu le-ai mai luat ai mai tinut dieta dak ai tinut si inainte?
  •  
    • 1352 mesaje
    10 Mai 2009, 11:56
    0 0
    Ce anume te face sa crezi ca ai slabit datorita pastilelor si nu datorita sportului si dietei?