slim formula de la Calivita

•  
    • 19 mesaje
    6 Mai 2009, 08:49
    0 0
    buna am auzit de un nou produs de slabire de Calivita se numeste slim formula. La incercat cineva??? Este bun? Iti este rau de la el???As vrea sa stiu mai multe despre slim formula. Stiu ca cei de la calivita au produse foarte bune si naturale . Mama a luat de la calivita Noni polinesian si Ocean 21( era rau bolnava) si sa facut bine, dar nu numai a si intinerit-o cu vreo 20-25 de ani.
  •  
    • 70 mesaje
    6 Mai 2009, 12:37
    0 0
    nu am auzit de acest produs pana acum dar ai putea intra pe net sa citesti mai multe despre el si sa ne zici si noua .As vrea sa iti dau un sfat dak nu te superi, adica sa nu apelezi la acest produs sau la oricare altul pana nu afli mai multedespre el si doar dupa aia sa incepi sa iei pt ca si sanatatea noastra e importanta inafara faptului ca devenim obsedate de kg in plus
  •  
    • 19 mesaje
    6 Mai 2009, 14:51
    1 0
    Ai citit tot ce scrie sau ai sarit??? Doar am spus ca a folosit mama 2 dintre produsele lor??....si citeste rezultatul, daca nu ai inteles mai citestel inca o data sau dute pe net la adresa www.calivita.com sa vezi ce boli vindeca aceste siropuri????SUNT MUUUUULT MAI BUNE CA CELE NUMITE"""""TRATAMENTE NATURALE CHINEZESTI"""""
  •  
    • 70 mesaje
    6 Mai 2009, 15:44
    1 0
    Da draga mea am citit tot si am retinut si faptul ca mama ta afost bolnava si s-a vindecat datorita unor medicamente facute de acea firma(ma bucur pt ea) dar asta nu inseamna ca toate produsele pot fi la fel de reusite sau mai important ca ti se potriveste tie pt ca suntem diferiti unii de alti. Eu nu am zis decat sa te informezi de acest produs sau oricare altul inainte sa-l consumi nu am pus la indoiala ca ar fi bun sau nu si imi cer scuze ca team deranjat cu raspunsul meu fiindca vad ca te oftici desi nu ai motiv