dieta Weight Watchers

•  
    • 59 mesaje
    5 Mai 2009, 20:11
    0 0
    A tinut cineva? Defapt nu e o dieta,e un mod de viata
    Pentru cele care nu stiu...WW este o dieta in care ai voie sa consumi un anumit nr de puncte pe zi (de ex 24) iar fiecare aliment are un nr de puncte. Pentru cateva minute de sport castigi puncte care poti sa le folosesti ca sa mai mananci "ceva bun" Curios este faptul ca nu ai voie sa depasesti nr de puncte dar nici sa consumi mai putine
    Astept parerile celor care au tinut
    (Nu sunt grasa am aproximativ 50 de kg dar vreau sa fac o schimbare)
  •  
    • 1352 mesaje
    5 Mai 2009, 21:55
    0 0
    Sincer,mi se pare o dieta hipocalorica sub o alta denumire.Te chinui sa faci calcule sa iti iasa nr de puncte/calorii.
  •  
    • 2520 mesaje
    6 Mai 2009, 08:33
    0 0
    Deci, tu nu vei sa slabesti, dar te-ai apucat de dieta (WW sau oricare alta) ptr ca? vrei sa te ingrasi ?

Stiu citi, dar mai stiu si faptul ca WW si Monti si toate restul, nu sint "un stil de viata" ci sint niste "institutii" de facut bani ptr actionarii acestor institutii si , daca aceste farmece - stiluri de viata cum le numesc ei, ar functiona in mod real, institutiile astea, ar fi disparut deja demult, nu e logic? si mai mult, ce interes ar avea institutiile astea sa ramina fara clienti?
    Dieta, oricare ar fi ea, e drumul sigur spre ingrasare, daca vrei sa te mentii sau chiar sa slabesti un kg, doua, foloseste-ti inteligenta organismului, iti spune el ce si cind vrea, trebuie doar sa-l asculti si sa-l respecti.
  •  
    • 59 mesaje
    6 Mai 2009, 13:52
    0 0
    Conti_s, nu vreau sa ma ingras
    Ma gandeam la WW ca e totusi acceptabila si mai evitam rutina... M-am plictisit de atata timp sa tin acelasi tip de "regim "
  •  
    • 73 mesaje
    6 Mai 2009, 13:57
    0 0
    aaaa....deci vrei sa te mentii.,.trebuia mentionat ca in mom de fata ai un stl de viata aka regim, pe care il tii. si vrei altceva de genul asta, pentru mentinere,right?
  •  
    • 2520 mesaje
    6 Mai 2009, 14:00
    0 0
    Si eu m-am plictisit de mincat, dar vezi? n-am ce face, nu pot exista daca nu maninc
    Nu glumesc si nici nu fabulez cu chestia ca , daca tii dieta 98% ca te ingrasi, asta spun statisticile si exerimentele; cel mai simplu este sa inveti măiestria alimentatiei normale si asta inseamna sa devina o chestie asa cum e somnul, adica iti amintesti de el numai cind e vremea de culcare, nu te gindesti toata ziua la somn, nu planifici cind si cum sa dormi. Cam asa ar trebui sa fie si cu alimentatia, sa-ti amintesti de mincare doar atunci cind iti e foame si sa inveti sa-ti asculti organismul sa vezi ce-ti spune ca are nevoie - senzatia aceea ca ai gust de nu stiu ce sau chiar si poftele (care nu vin din dependenta de zahar si alti carbs. ) sint un fel in care organismul tau iti spune : ma nevoie de x sau y element nutritiv (daca ai sa-ti urmaresti senzatiile si poftele, ai sa observi ca organismul tau iti cere mincaruri bogate nutritiv, de ex. in zilele cind esti pe ciclu - esti fata , da? poftesti carne si asta ptr ca , organismul are nevoie sa refaca nevelul de fier).