cine imi poate raspunde si mie la o intr
-
0 0am tot auzit ca la regimuri este bine sa mananci dim pe stomacul gol o lingurita de miere cu apa ..dar ce nu styu este la ce iti foloseste ce ractii are..cn stie l-as ruga sa-mi raspunda va multumesc
-
roxxana, daca intrebi de apa cu lamaie, se bea intr-adevar pe stomacul gol, ideal cu cel putin 30 de minute inainte de micul dejun...si e important ca apa sa nu fie fierbinte ci doar calduta. Inca un sfat pe care eu il urmez, e bine ca intre masa de seara si cea de dimineata sa lasi sa treaca cel putin 12 ore, adica daca iei cina la 7, micul dejun de a doua zi nu trebuie luat mai devreme de 7. Sunt lucruri marunte si usor de urmat dar care sunt foarte bune pentru organism, piele, ten, par, etc...
-
mai dulce_si_periculos (LOL) nu stiu la ce te referi cand vorbesti de "oparit matele"...dupa cum am spus, apa trebuie sa fie calduta nu fierbinte...cu distrusul stomacului daca bei apa cu lamaie nici nu mai are rost sa comentez...daca intr-adevar te intereseaza, documentea-za-te si ai sa afli ca nu face rau deloc...daca intri in discutie pentru ca nu ai altceva mai bun de facut, atunci e ok!

Si nu stiu de ce a inceput lumea brusc sa vorbeasca de cura de slabit ca mierea si lamaia nu au nici o legatura cu asta, nu pentru asta sunt recomandate... -
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor!