cine imi poate raspunde si mie la o intr

•  
    • 22 mesaje
    5 Mai 2009, 11:44
    0 0
    am tot auzit ca la regimuri este bine sa mananci dim pe stomacul gol o lingurita de miere cu apa ..dar ce nu styu este la ce iti foloseste ce ractii are..cn stie l-as ruga sa-mi raspunda va multumesc
  •  
    • 7673 mesaje
    5 Mai 2009, 11:47
    0 0
    eu nu stiu de asa ceva,in schimb am testat eu o cana de apa fierbinte(cat suporti) bauta pe stomacul gol,iti taie pofta de mancare
  •  
    • 22 mesaje
    5 Mai 2009, 13:23
    0 0
    ms stiam si asta cu apa fierbinte am incercat dar nu pot sa o beau mi se face greata in schimb baut o prietena si a dat rezultate dar eu nu ma simt in stare sa beau .....ms mult popici
  •  
    • 7 mesaje
    5 Mai 2009, 14:00
    0 0
    Eu stiu ca e bine sa bei un pahar de apa calduta - fiarta si racita - in care ai stors o jumatate de lamaie...iti stimuleaza rinichii si incurajeaza detox-ul...eu fac chestia asta de cateva luni si imi face bine la ten...
  •  
    • 21 mesaje
    5 Mai 2009, 14:24
    0 0
    am auzit si eu de asta cu mierea cica mierea este buna si ti face bn la organism eu nu am incercat (nu am nevoie sa slabesc)dar sunt curioasa ce efecte are?daca afli spune-mi si mie
  •  
    • 84 mesaje
    6 Mai 2009, 23:21
    0 0
    si e buna in oricare perioada a zilei?adica vrea sa spun ca eu oricum dimineata...o cana de cafea...nu are ce pofta de mancare sa taie.....dar pe la 12...cand pap ceva,ar merge?
  •  
    • 73 mesaje
    8 Mai 2009, 13:44
    0 0
    Eu stiu ca se bea dimineata pe stomacul gol. Nu cred ca are efect in orice moment al zilei.
  •  
    • 7 mesaje
    8 Mai 2009, 13:56
    0 0
    roxxana, daca intrebi de apa cu lamaie, se bea intr-adevar pe stomacul gol, ideal cu cel putin 30 de minute inainte de micul dejun...si e important ca apa sa nu fie fierbinte ci doar calduta. Inca un sfat pe care eu il urmez, e bine ca intre masa de seara si cea de dimineata sa lasi sa treaca cel putin 12 ore, adica daca iei cina la 7, micul dejun de a doua zi nu trebuie luat mai devreme de 7. Sunt lucruri marunte si usor de urmat dar care sunt foarte bune pentru organism, piele, ten, par, etc...
  •  
    • 1639 mesaje
    8 Mai 2009, 14:19
    0 0
    dede09 de obicei persoanele care sunt constipate iau dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere amestecata cu scortisoara pentru a merge la baie mai usor, nu slabeste...dar ajuta la digestie.
  •  
    • 59 mesaje
    8 Mai 2009, 14:26
    0 0
    Si dupaia cautati un medic bun care sa va (mai) trateze stomacul distrus
    Degeaba bei apa fierbinte si ce vrei tu daca nu tii dieta si nu faci sport..
    Eu nu am mai auzit pe nimeni sa fie frumos si suplu daca isi opareste matzele
  •  
    • 494 mesaje
    9 Mai 2009, 13:09
    0 0
    lingurita de miere+apa calduta ar trebui sa ajute la digestie. modul/gradul in care ajuta difera de la persoana la persoana.

oricum mierea e buna in general pentru organism, nu-ti trebuie un motiv ca sa consumi.
  •  
    • 1394 mesaje
    10 Mai 2009, 22:30
    0 0
    daca ai diabet nu este indicat sa folosesti mierea,contine mai multe zaharuri decit zaharul obisnuit(rafinat)
  •  
    • 27 mesaje
    11 Mai 2009, 16:34
    0 0
    eu va recomnd un program de slabire fara infometare si fara dieta.
    Acest program de slabit poate fi luat si de cei care au diabet.
    Produsul este Slimologic, il gasiti pe www.bucuresti.novanutria.com.
    Mai multe informatii gasiti la Salon Maraviglia www.maraviglia.ro
  •  
    • 7 mesaje
    11 Mai 2009, 17:51
    0 0
    mai dulce_si_periculos (LOL) nu stiu la ce te referi cand vorbesti de "oparit matele"...dupa cum am spus, apa trebuie sa fie calduta nu fierbinte...cu distrusul stomacului daca bei apa cu lamaie nici nu mai are rost sa comentez...daca intr-adevar te intereseaza, documentea-za-te si ai sa afli ca nu face rau deloc...daca intri in discutie pentru ca nu ai altceva mai bun de facut, atunci e ok!

Si nu stiu de ce a inceput lumea brusc sa vorbeasca de cura de slabit ca mierea si lamaia nu au nici o legatura cu asta, nu pentru asta sunt recomandate...
  •  
    • 1394 mesaje
    11 Mai 2009, 21:34
    0 0
    nu cred in existenta unor pilule miraculoase care te fac sa slabesti fara niciun efort...faimoasa oprah spunea ca daca ar fi existat asa ceva ar fi fost prima care le-ar fi testat,indiferent de pretul lor,oricum banii nefiind pt ea o problema...
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 10:42
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 237 mesaje
    13 Mai 2009, 00:01
    0 0
    Pastilele nu sunt bune....incercatzi sport si mancare sanatoasa...sigur se slabeste...