Sa mancam sanatos!

•  
    • 39 mesaje
    2 Mai 2009, 20:17
    0 0
    Eu am 18 ani,1.78 si oscilez intre 58-59 kg.Lumea in general spune ca sunt destul de slaba,dar ca orice fata,....parca ar mai fi cateva kg de dat jos.
    Marea problema sunt dulciurile.In rest,am renuntat la prajeli,chestii sarate,paine alba,sucuri si mezeluri.Din aceasta categorie,mananc doar ocazional(nunti,petreceri).
    Fac zilnic exercitii pentru abdomen,fese si coapse,beau in jur de 3 l de apa pe zi.
    As vrea ca din ce in ce mai multi adolescenti si oameni,in general sa adopte un mod de viata cat mai sanatos...si....as dori sa va scrieti aici parerile voastre despre un mod de viata sanatos.
    Si...astept incurajarile voastre..pt k am nevoie de ele!
  •  
    • 2520 mesaje
    2 Mai 2009, 21:15
    0 0
    Diana, nu mai este nimic de dat jos la tine, chiar nimic! medical vb ar trebui sa fii undeva intre 68 si 63 si, nici nu am pus la socoteala ca inca esti in crestere. Fii multumita de corpul tau asa cum este el azi ptr ca altfel nu vei fi multumita de el niciodata indiferent cit te vei stradui.
    Sportul este foarte sanatos, dar nu lucra in fiecare zi aceeasi gripa de muschi, lasa 72 de ore intre antrenamente - atit are nevoie muschiul sa se refaca.
    Apa e cam mult daca o bei doar ca scrie in revista si nu ptr ca simti nevoie si daca simti nevoia sa bei asa multa apa, insemna ca ceva nu e in ordine - exceptind situatia in care faci ceva miscare cardio in timpul careia traspiri excesiv (ideea este ca iti soliciti prea mult rinichii, au si ei o limita).
    Ai dreptate mare de tot cu dorinta ta si eu am dorinta asta lumea trebuie sa devina constienta de faptul ca viata noastra depinde de felul in care o traim, ca sanatatea este responsabilitatea noastra si nu e un dar primit fara munca.
    Deci, ca si o concluzie, cred ca nu ai nevoie sa slabesti si , mai mult, nici nu ar trebuie daca vrei sa fii sanatoasa, sa continui sportul ceva mai organizat (pauza ptr refacerea muschilor) si sa maninci ce vrei in cantitate "logica" (iti zice organismul ce vrea si cit - daca ii dai altceva decit pofteste, ceea ce pofteste, ramine ca pofta si va pofti si dupa ce ai treminat bolul de salata). Prin "ce vrei" a nu se intelege fast food sau alte otravuri, vb strict de mincare sanatoasa - si prajitura e sanatoasa in cantitate "logica"