Slim Complex - mit sau realitate?
-
1 0Buna evelor.As vrea sa stiu daca ati folosit aceste picaturi si ce rezultate ati avut.
Sunt cateva luni bune de cand am tinut anumite diete - cu rezultat ce-i drept :am slabit 5 kg - dar acum mi-am luat aceste picaturi in speranta ca voi slabi mai mult in timp mai scurt .
Va multumesc -
Dragele mele imi pare rau sa va anunt ca la mine nu au functionat,din contra am inceput sa ma ingras.
Acum pt cele care le- au comandat folositi-le in continuare -organismul fiecaruia difera-dar la cel mai mic semn ca luati in greutate renuntati!
Eu am facut prostia sa continui sa le iau sperand k poate e vreo reactie adversa si ca dupa cateva zile va trece...dar m-am inselat!
Tot mai bine slabesti natural sa zicem fara nici un fel de picaturi sau pastile!
O sa-mi reiau dietele in urma carora am slabit incet ce-i drept dar am slabit! si mersul pe bicicleta-desi miscare fac toata ziua cu bebito,acum ca incepe sa mearga
BAFTA LA SLABIT TUTUROR! -
Buna fetelor!Si eu ca multe altele am probleme cu greutatea...Am incercat si eu prin regimuri,dar dupa ce nu am mai tinut m-am ingrasat dar cu toate astea am slabit cat timp am tinut.M-am lasat si eu incantat si am spus ce rost are sa tin regim cand sunt atatea "produse minue"pe net si pot slabi fara efort...este o mare prostie!Eu mi-am comandat acele picaturi slim complex si nu am slabit deloc ba din contra dupa ce nu le-am luam m-am mai ingrasat,bn putin,cam 3 kg dar conteaza si am mai si facut sport(ma duceam la sala zilnic) si in afara de asta cat timp am luat acele picaturi am avut dureri groaznice de stomac!Deci va dau un sfat sincer si din inima NU MAI CREDETI IN TOATE ACESTE VRAJELI,nu vom slabi doar luand niste picaturi sau pastie si chiar daca slabim bine nu ne va fi dupa si cu siguranta ne vom ingrasa.Asa ca ramane singura varianta cu regimul si sport si pana la urma stiti cum se spune "cine ne place ne place si asa"...corect nu?...PoooP si bft cu slabitul!!!