Slim Complex - mit sau realitate?

•  
    • 6 mesaje
    28 Apr 2009, 11:16
    1 0
    Buna evelor.As vrea sa stiu daca ati folosit aceste picaturi si ce rezultate ati avut.
    Sunt cateva luni bune de cand am tinut anumite diete - cu rezultat ce-i drept :am slabit 5 kg - dar acum mi-am luat aceste picaturi in speranta ca voi slabi mai mult in timp mai scurt .
    Va multumesc
  •  
    • 370 mesaje
    28 Apr 2009, 12:41
    1 0
    nu stiu despre ce este vorba, dar daca are efect la tine, te rog sa ne anunti!
  •  
    • 6 mesaje
    28 Apr 2009, 21:18
    0 0
    Cu siguranta o sa va anunt indiferent de rezultat.
    De fapt pe sticluta scrie : picaturi speciale hipolipemiante , Slim Complex.
    Sunt picaturi pe baza de plante si mai scrie ca ar fi ideale ptr remodelarea siluetei....Acum sa vad cat de bune sunt.
  •  
    • 370 mesaje
    29 Apr 2009, 09:44
    0 0
    bafta! succes! daca slabesti miraculos (visul meu...) sa nu ne uiti!!
  •  
    30 Apr 2009, 09:54
    1 0
    diferite tratamente de slabit doar pe www.tratamente-naturale-chinezesti.ro
  •  
    • 6 mesaje
    2 Mai 2009, 01:37
    1 0
    M-ati lasat fara cuvinte...chiar nu a folosit nimeni aceste picaturi?Sau nu a auzit de vreo prietena care sa le foloseasca?
  •  
    • 2 mesaje
    22 Mai 2009, 18:58
    1 3
    pai si pana la urma ai folosit picaturile ca am facut si eu comanda dar inainte sa incep sa le iau vreau sa fiu sigura ca o sa functioneze. Ce rezultate ai avut tu?
  •  
    • 1352 mesaje
    22 Mai 2009, 21:11
    1 0
    Daca ar fi atat de usor sa slabesti, cate persoane cu kg in plus ar mai fi?Si cine s-ar mai chinui cu supa de varza sau cu juma de mar dimineata si cealalta jumatate seara?
  •  
    • 17 mesaje
    27 Mai 2009, 12:16
    0 0
    eu stiu de pastile super slim si chiar se slabeste cu ele mama a slabit 3 kg intro saptamana si sormea 5 ...de picaturi nu stiu nimik.....la tine ce efect au avut?ai slabit?
  •  
    • 6 mesaje
    28 Mai 2009, 00:25
    1 0
    Dragele mele imi pare rau sa va anunt ca la mine nu au functionat,din contra am inceput sa ma ingras.
    Acum pt cele care le- au comandat folositi-le in continuare -organismul fiecaruia difera-dar la cel mai mic semn ca luati in greutate renuntati!
    Eu am facut prostia sa continui sa le iau sperand k poate e vreo reactie adversa si ca dupa cateva zile va trece...dar m-am inselat!
    Tot mai bine slabesti natural sa zicem fara nici un fel de picaturi sau pastile!
    O sa-mi reiau dietele in urma carora am slabit incet ce-i drept dar am slabit! si mersul pe bicicleta-desi miscare fac toata ziua cu bebito,acum ca incepe sa mearga

BAFTA LA SLABIT TUTUROR!
  •  
    • 1 mesaje
    24 Ian 2010, 15:12
    3 3
    violeta imi spui si mie te rog de unde ti-ai comandat picaturile slim complex?si cum sunt bune?Mersi mult
  •  
    • 4 mesaje
    6 Ian 2012, 23:29
    2 0

Buna fetelor!Si eu ca multe altele am probleme cu greutatea...Am incercat si eu prin regimuri,dar dupa ce nu am mai tinut m-am ingrasat dar cu toate astea am slabit cat timp am tinut.M-am lasat si eu incantat si am spus ce rost are sa tin regim cand sunt atatea "produse minue"pe net si pot slabi fara efort...este o mare prostie!Eu mi-am comandat acele picaturi slim complex si nu am slabit deloc ba din contra dupa ce nu le-am luam m-am mai ingrasat,bn putin,cam 3 kg dar conteaza si am mai si facut sport(ma duceam la sala zilnic) si in afara de asta cat timp am luat acele picaturi am avut dureri groaznice de stomac!Deci va dau un sfat sincer si din inima NU MAI CREDETI IN TOATE ACESTE VRAJELI,nu vom slabi doar luand niste picaturi sau pastie si chiar daca slabim bine nu ne va fi dupa si cu siguranta ne vom ingrasa.Asa ca ramane singura varianta cu regimul si sport si pana la urma stiti cum se spune "cine ne place ne place si asa"...corect nu?...PoooP si bft cu slabitul!!!

•  
    • 1 mesaje
    11 Ian 2012, 10:35
    16 4

buna , astazi am inceput sa iau si eu picatura ,dar cred ca este o mare teapa ,