leg magic / leg trainer

•  
    • 5 mesaje
    27 Apr 2009, 20:45
    0 0
    Buna tuturor....cine ma poate lamuri daca intre leg magic si leg trainer e vreo diferenta....din cate am gasit eu pe net nu ar fi...dar nu stiu de ce acelasi aparat are doua denumiri...as vrea sa imi iau si eu unul....se merita?...multumesc anticipat de raspunsuri.
  •  
    • 5 mesaje
    30 Apr 2009, 08:01
    0 0
    Imi raspund singura la acest mesaj....am comandat leg trainer....aveti grija fetelor...e diferenta intre leg magic si leg trainer....sa nu va luati dupa cei/cele cu care vorbiti la telefon si sigur o sa va spuna ca nu e nici o diferenta....mie mi-au spus ca diferenta consta doar in faptul ca unul are manerul rotund altul patrat....ambele au manerul rotund...si e diferenta si in felul in care functioneaza....suportul pe care merg acele role la leg magig e in semicerc...la leg trainer doar in panta....rolele de la leg magic se misca de la un capat la altul,leg trainer sunt legat de niste benzi si se misca mai putin...oricum exercitiile sunt mai usoare cu leg trainer si eu nu vroiam asta...ideea e ca ei posteaza pe net la leg trainer poza de la leg magic si carte pt utilizare e la fel,de la leg magic...chiar daca pe ea scrie leg trainer....ATENTIE SA NU FITI INSELATE !!!