Aerobic Iasi, cineva interesat?
-
0 0Vreau sa merg la aerobic, dar nu am cu cine.. Stiti si voi probabil cum e cu vointa uneori, cu cheful... mai mult de a sta in pat
De asta as vrea sa mai gasesc ceva persoane cu care sa merg, e altfel.
Ma gandesc sa incerc Energym Center ca e vis-a-vis de mine si daca nu sunt multumita, sa vad si la Armony cum e. -
Iti recomand Armony . La Energym e de evitat, au probleme mari cu mucegaiul, cu mizeria in general, nu e apa calda niciodata si au preturi ca la Armony. Iti recomand Armony si pt ca au instructori mult mai buni. Eu am facut anul trecut aerobic la Energym, era un tip care facea super, dar el a plecat luna trecuta , iar gagicile sunt varza. In plus, mizeria este cea care m-a convins sa plec. Si inca ceva - la Energym nu am primit niciodata bon sau chitanta ! Chiar m-am simtit furata !
-
Cum a ramas ? Ai cu cine merge la sala si la care dintre ele te-ai decis?
Eu incepatoare am fost cu 2 prietene la sala din Cantemir -New Power Gym ,2 saptamani aerobic ,2 saptamani cumai bicicleta.De ce? Prea multe exercitii pentru abdomene ,lucru la saltea si nu putea sa fac mai nimic.Mergeam dupa amiaza si era foarte aglomerat.
La ce sala voi merge imi i-au intai o sedinta,daca ma vad in stare sa fac i-au abonament ,daca nu pista de alergare sau sauna sau bicicleta
Poate mergem impreuna daca vrei. -
Nu.. È™i nu am mers încă pt. că m-am dus la mare de 1 È™i logic că am cam rămas fără bani.
Acu să văd, oricum merg întâi la Energym că v-am zis, e vis-a-vis de mine È™i a mers colega de ap., zice că e fain,
Eu tot o È™edinÈ›ă îmi iau întâi, să văd cum e.
Problema e că sunt mai interesată de step dance, dar dance, nu exerciÈ›ii repetate.
Așa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=mjSBYVHMeOo
Ăsta e din cluj:
http://www.youtube.com/watch?v=QpQlamny15s&feature=channel
Se găseÈ™te în IaÈ™i? -
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor! -
Da, am fost.
Nu, era blondă,păr drept, lung, f frumoasă.
A fost bine, mi-a zis să mai iau pauze dacă obosesc È™i să fac doar un set de 10, să mă obiÈ™nuiesc, e suficient.
Prima È™edinÈ›ă e gratuită, deci am fost È™i am văzut cum e. Mi-a plăcut, e curat, frumos...
Mă gândesc totuÈ™i să merg È™i la Armony să văd, mai ales că am economisit banii de aici pe prima È™edinÈ›ă.
Fata cu care am mers rămâne È™i ea aici, să văd dacă o conving să vedem È™i la Armony.
Aici am făcut într-o oră È™i step È™i la saltea. -
Nu mai merg.. prietena mea nu vrea că e mai bine aici aproape, e curat, ne-a plăcut È™i na.. rămânem aici.
Azi am febră musculară, o să fac ceva miÈ™care prin casă că aerobic acolo nu pot, poate mâine revin.
Cursuri de dans oriental am văzut È™i eu pe net, dar parcă È›in minte niÈ™te preÈ›uri foarte mari
Și sincer nu văd cum dai jos burtica cu ele.
Și eu tot burtica am de dat jos. Am făcut ieri la saltea exerciÈ›ii pentru burtică È™i voiam să fac cât mai multe, dar simÈ›eam că nu mai pot.
AÈ™a e când nu faci miÈ™care...