Aerobic Iasi, cineva interesat?

•  
    • 8 mesaje
    27 Apr 2009, 18:59
    0 0
    Vreau sa merg la aerobic, dar nu am cu cine.. Stiti si voi probabil cum e cu vointa uneori, cu cheful... mai mult de a sta in pat

De asta as vrea sa mai gasesc ceva persoane cu care sa merg, e altfel.

Ma gandesc sa incerc Energym Center ca e vis-a-vis de mine si daca nu sunt multumita, sa vad si la Armony cum e.
  •  
    • 12 mesaje
    29 Apr 2009, 22:47
    0 0
    Iti recomand Armony . La Energym e de evitat, au probleme mari cu mucegaiul, cu mizeria in general, nu e apa calda niciodata si au preturi ca la Armony. Iti recomand Armony si pt ca au instructori mult mai buni. Eu am facut anul trecut aerobic la Energym, era un tip care facea super, dar el a plecat luna trecuta , iar gagicile sunt varza. In plus, mizeria este cea care m-a convins sa plec. Si inca ceva - la Energym nu am primit niciodata bon sau chitanta ! Chiar m-am simtit furata !
  •  
    • 8 mesaje
    6 Mai 2009, 23:09
    0 0
    Colega mea de apartament merge acolo È™i zice că nu e aÈ™a. Poate au rezolvat problemele de anul trecut când ai făcut tu, nu È™tiu.
  •  
    • 967 mesaje
    8 Mai 2009, 18:25
    0 0
    Cum a ramas ? Ai cu cine merge la sala si la care dintre ele te-ai decis?
    Eu incepatoare am fost cu 2 prietene la sala din Cantemir -New Power Gym ,2 saptamani aerobic ,2 saptamani cumai bicicleta.De ce? Prea multe exercitii pentru abdomene ,lucru la saltea si nu putea sa fac mai nimic.Mergeam dupa amiaza si era foarte aglomerat.
    La ce sala voi merge imi i-au intai o sedinta,daca ma vad in stare sa fac i-au abonament ,daca nu pista de alergare sau sauna sau bicicleta Poate mergem impreuna daca vrei.
  •  
    • 8 mesaje
    10 Mai 2009, 00:41
    0 0
    Nu.. È™i nu am mers încă pt. că m-am dus la mare de 1 È™i logic că am cam rămas fără bani.
    Acu să văd, oricum merg întâi la Energym că v-am zis, e vis-a-vis de mine È™i a mers colega de ap., zice că e fain,
    Eu tot o È™edinÈ›ă îmi iau întâi, să văd cum e.
    Problema e că sunt mai interesată de step dance, dar dance, nu exerciÈ›ii repetate.
    Așa ceva:
    http://www.youtube.com/watch?v=mjSBYVHMeOo
    Ăsta e din cluj:
    http://www.youtube.com/watch?v=QpQlamny15s&feature=channel

Se găseÈ™te în IaÈ™i?
  •  
    • 967 mesaje
    10 Mai 2009, 18:12
    0 0
    Step aerobic se gaseste mai la toate salile.Sora mea facuse la Armony parca.
  •  
    • 8 mesaje
    11 Mai 2009, 01:44
    0 0
    Step da, dar în ritm de dans ca în clipurile alea?
    Ce am văzut eu de exemplu la Body code, într-un clip pe youtube, era cu exerciÈ›ii repetate. Făcea de 8 sau 16 ori un exerciÈ›iu, apoi de alte 8-16 ori altul, pe step. Nu asta caut...
  •  
    • 967 mesaje
    11 Mai 2009, 21:12
    0 0
    Cred ca ma duc singura la sala,asta e,trebuie sa imi fac curaj.Si eu stau in Canta aproape de Energy Gym ,dar nu am fost la sala asta .
    .
  •  
    • 8 mesaje
    11 Mai 2009, 23:48
    0 0
    Și nu vrei să încerci?
    Mâine pe la 6? O È™edinÈ›ă să vedem cum e..
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 10:42
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 967 mesaje
    12 Mai 2009, 10:59
    0 0
    scump 90 lei tarot
  •  
    • 8 mesaje
    12 Mai 2009, 16:02
    0 0
    Deci pisico?
    Mergem?
    ÃŽncercăm Energym că e aproape È™i apoi Armony. Câte o È™edinÈ›ă. Facem abonam. apoi la cea mai interesantă
  •  
    • 967 mesaje
    12 Mai 2009, 20:37
    0 0
    Ai fost? Este o instructoare creata cu par lung?La Energy nu cred ca merg.
  •  
    • 8 mesaje
    12 Mai 2009, 20:43
    0 0
    Da, am fost.
    Nu, era blondă,păr drept, lung, f frumoasă.

A fost bine, mi-a zis să mai iau pauze dacă obosesc È™i să fac doar un set de 10, să mă obiÈ™nuiesc, e suficient.

Prima È™edinÈ›ă e gratuită, deci am fost È™i am văzut cum e. Mi-a plăcut, e curat, frumos...

Mă gândesc totuÈ™i să merg È™i la Armony să văd, mai ales că am economisit banii de aici pe prima È™edinÈ›ă.
    Fata cu care am mers rămâne È™i ea aici, să văd dacă o conving să vedem È™i la Armony.

Aici am făcut într-o oră È™i step È™i la saltea.
  •  
    • 967 mesaje
    13 Mai 2009, 10:13
    0 0
    http://dansoriental.webs.com/cursurideraqssharki.htm
    Vineri am fost in Phenice la nargilea langa rest Oscar ,cand am iesit am vazut anunt cu cursuri de dans oriental,cred ca e acelasi anunt pe care l-am gasit pe net.
    Eu burta trebuie sa o dau jos .
    Cand te duci la armony ma anunti.
  •  
    • 8 mesaje
    13 Mai 2009, 12:57
    0 0
    Nu mai merg.. prietena mea nu vrea că e mai bine aici aproape, e curat, ne-a plăcut È™i na.. rămânem aici.
    Azi am febră musculară, o să fac ceva miÈ™care prin casă că aerobic acolo nu pot, poate mâine revin.

Cursuri de dans oriental am văzut È™i eu pe net, dar parcă È›in minte niÈ™te preÈ›uri foarte mari Și sincer nu văd cum dai jos burtica cu ele.

Și eu tot burtica am de dat jos. Am făcut ieri la saltea exerciÈ›ii pentru burtică È™i voiam să fac cât mai multe, dar simÈ›eam că nu mai pot.
    AÈ™a e când nu faci miÈ™care...