Hoodia

•  
    • 32 mesaje
    24 Apr 2009, 20:23
    1 0
    Hello!
    Mi-am cumparat astazi Complex de slabit de la Alevia.E format dintr-o cutie de ceai verde si 60 de capsule ce contin hoodia gordoni si ceai verde.
    Ce vreau sa-ntreb este daca ati folosit hoodia pana acum si ce rezultate ati obtinut.Din cate am citit,hoodia e destul de buna.N-am nevoie decat de vreo 5 kg in minus
    Sper sa-mi raspunda cineva
    Paa
  •  
    • 32 mesaje
    29 Apr 2009, 17:55
    0 0
    Nimeni?
    am slabit putin,dar nu stiu cat.
  •  
    • 2191 mesaje
    29 Apr 2009, 18:31
    1 0
    e chiar asa greu sa te mobilizezi ca sa dai jos 5kg fara pastile?
    daca ai fi avut 20kg in plus, poate intelegeam, dar avand in vedere ca vrei sa dai jos doar 5kg, mi se pare mult mai sanatos sa le dai jos prin dieta (alimentatie sanatoasa) si putina miscare, nu mancand toate pastilele...insa, intr-adevar, e mult mai comod sa mananci pizza si dupa aia sa dai pe gat 3 pastile...sanatatea o lasam pe ultimul plan, ca tot e la moda acum
  •  
    • 32 mesaje
    29 Apr 2009, 18:37
    0 0
    Nu este asa.Miscare fac foarte multa si zilnic.De mancat,mananc normal,fara prajeli,insa-mi permit dulciuri,dar cu moderatie.
    Alta e problema.Nu pot slabi natural dintr-un alt motiv.[m-am saturat sa tot vorbesc de el.]

P.S.:nu-mi place pizza.
  •  
    • 89 mesaje
    29 Apr 2009, 21:12
    0 0
    Bna evelor,nu stiu cum este cu hoodia¿?dar eu sint deacord cu pastilele de slabit.Sint pers. care nu reusesc decit asa.Eu sint la dieta tot timpul,fac abdomene,dar degeaba,nu reusesc sa cobor,doar ma mentin.Am 1,72cm. si 62kg. mu vreu decit 5kg,sa dau jos dar nu se poate,si fac asta de ani buni.Eu zic sa incerci,indiferent ce spun gurile rele.
  •  
    • 32 mesaje
    30 Apr 2009, 15:37
    0 0
    Multumesc pt sustinere,boxer
    am sa revin cand mi se termina pastilele.sunt optimista,voi slabi!
  •  
    • 2191 mesaje
    30 Apr 2009, 19:51
    0 0
    dar problema "asa sunt eu si orice as face nu mai scad sub un anumit nivel" v-ati pus-o? se pare ca nu..
    daca asa e "gena" vostra..ce vreti sa faceti? sa o schimbati? putin probabil sa reusiti..
    in fine...n-are rost sa-mi bat capul...voi continuati cu pastilele...ne auzim peste ceva vreme la sanatate, intreband de diverse.. (sa fim serioase, cate exemple de pastile de slabit care fac bine sanatatii organismului ati auzit? (exceptand persoanele naive care au impresia ca slabesc doar luand niste pastile)...sincer, eu am auzit numai de pastile cu 1001 contraindicatii si reactii adverse (nici macar cele de la plafar nu sunt "sanatoase").
    dar, asteptam feed-back-ul tau la cateva luni dupa ce ai terminat de luat miraculoasele pilule si ai dat jos cele 5kg.

p.s: pizza era doar un exemplu
  •  
    • 32 mesaje
    30 Apr 2009, 20:42
    0 0
    Nu asa e gena mea,dar se pare ca tu stii mai bine decat noi..continua cu sfaturile si alte cele.feel free,cuz no one cares..
    am pus o-ntrebare pentru cei ce au incercat hoodia,si nu vreau raspunsuri de la cei care sunt contra contra pilulelor.gata
  •  
    • 2191 mesaje
    30 Apr 2009, 23:37
    0 0

ma faci sa rad..am asa un feeling ca nu ai mai mult de 20 de ani (avand in vedere ca te oftici asa tare si accepti doar parerile care iti sunt pe plac )...
    hai pa..cum am mai zis, n-are rost sa-mi bat capul cu lucruri care nu merita...accepti toate parerile bine..nu, e strict problema ta de mentalitate (insa nu uita, esti pe un forum public)
  •  
    • 1088 mesaje
    23 Mai 2009, 07:47
    0 0